LØRDAG 27. OKT 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 120KR

MARISSA NADLER(US)

LAWRENCE ROTHMAN(US)

Det ottende album fra Marissa Nadler, ”For My Crimes”, er lyden bitre livserfaringer, der baner vejen til en form for indsigtsfuld sandhed. En stærk feminin energi omsvøber numrene på den nye plade. Med undtagelse af saxofonisten Dana Colley (Morphine) er hver musiker på albummet en kvinde af bemærkelsesværdig karakter og unik stil; Angel Olsen, Kristin Kontrol (Dum Dum Girls) og Sharon Van Etten er alle stærke vokalister og gæsteoptrædener på albummet, Mary Lattimore er med på harpe, Patty Schemel (Hole) spiller trommer, den eksperimentelle multi-instrumentalist Janel Leppin akkompagnerer med smukke strygerarrangementer, og Eva Gardner spiller bas.

Disse kvinder og andre har alle bidraget til at gøre ”For My Crimes” lige så dynamiske, som den er intimt, men Nadlers fortryllende stemme er hvad der i sidste ende bærer numrene helt hjem. ”For My Crimes” er Marissa Nadlers mest stemningsfulde album ti dato og bidrager til en allerede imponerende diskografi for den unge sanger og sangskriver. Albummet udkommer 28. September og du kan allerede 27. oktober opleve hende live med band på Loppen.

SUPPORT Lawrens Rothman

Allerede som barn var Lawrence svær helt at sætte en finger på. Den 35årige siger/songwriter, som identificerer sig selv som ikke-binær og kun bruger kønsneutrale betegnelser selv, kan huske at se MTV som helt lille barn og føle en forbindelse med stjernernes måde at performe og bære sig selv på.
 
Især var Lawrence fascineret af Prince: ”how he was both abundantly masculine and indelibly feminine at the same time, in dazzling suits and heavy eyeliner. That multiplicity carries through to the music i make today”. – fortæller Lawrence i et interview til Pitchfork sidste år.
TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 27. okt 2018
Add to Calendar