SØNDAG 10. JUN 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 120KR

MELLEMBLOND

Siden 2009 har den danske sangskriver Kristoffer Munck Mortensen under navnet Mellemblond sat nye standarder for, hvordan dansksproget rock kan lyde. Det er i årenes løb blevet til fem Steppeulv-nomineringer, topplaceringer på mediernes årslister, airplay og anmelderros for både musikken og teksterne. Der er bred enighed blandt landets toneangivende sangskrivere om, at Mellemblond kan noget særligt – og nu er der et nyt album på vej! 

Med afsæt i skitser og arrangementer fra hjemmestudiet er pladens sange produceret og mikset af Mads Brinch og Kristoffer Munck Mortensen, der fortsætter samarbejdet fra de sidste to Mellemblondplader. Guldlokzonen udkommer d. 4. maj som streaming, download og i en luksus vinyludgave på det københavnske label Møs Møs. Guldlokzonen er et udtryk lånt fra astronomien, der betegner den ideelle afstand mellem en stjerne og en planet for, at liv kan opstå på planeten.

 

Kristoffer siger selv om pladen: “Jeg tog et spring ud i at indspille og producere selv på et lille studie set-up jeg både kunne bruge hjemme og ude. Det ændrede musikken og teksterne markant. Jeg vil kalde det en popplade, fordi den ublu trækker på referencer fra alle mulige genrer. Den røde tråd bliver så istedet vokalen og tekstuniverset. Jeg siger tingene mere ligeud denne gang og er nok landet et sted mellem Seebach og CV i omgangen med sproget. Der er en del ømme kærlighedssange på pladen og en form for romantik, hvor både den lyse og den mørke præger teksterne.

I januar udkom førstesinglen, Elsk og bliv elsket, der hurtigt fandt vej til P6's playlister og Oplyst af begær, der udkom fredag d. 13. april har ligeledes opnået playtime i radioen. Mellemblond gæstede senest Loppen i 2013 og det bliver en meget kærkommen genkomst at se Kristoffer Munck Mortensen på de gyngende gulvbrædder igen!

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 10. jun 2018
Add to Calendar