FREDAG 16. OKT 2020 - KL 20.00
UDSOLGT

MELLEMBLOND

'SOLREGN' RELEASEKONCERT

Mellemblond synes altid at have lettere til at finde vejen til magien, og under pandemien har den danske rockpoet fremtryllet det akustiske album Solregn, som han udfolder på Loppen d. 16. oktober sammen med kontrabassisten Nils Bo Davidsen.

Siden 2009 har den danske sangskriver Kristoffer Munck Mortensen under aliasset Mellemblond sat nye standarder for, hvordan dansksproget rock kan lyde. Det er i årenes løb blevet til fem Steppeulv-nomineringer, topplaceringer på mediernes årslister, airplay og anmelderros for både musikken og teksterne. Mellemblond kan noget særligt.

Nu er Mellemblond aktuel med det akustisk akbum Solregn, der består af både nyskrevne sange og af sange fra tidligere plader i nyfortolkede versioner i et samarbejde med jazzmusikeren Nils Bo Davidsen på bas og cello. GAFFA lægger ikke skjul på begejstringen over det mere afdæmpede album, og bifalder skrøbeligheden med hele fem stjerner. 

I starten af efteråret havde den sangerinden Kira Skov inviteret Kristoffer Munck Mortensen med på tour, hvilket gengældes med en smuk duet på Solregn, som Politiken kastede deres kærlighed over forud for udgivelsen:

"Mellemblond har både afklædt nogle af de gamle sanges rockfylde og skrevet nye sange som ’Vildrede’, der finder sin melankoli et sted mellem den jazzede basgang og Kira Skovs inderligt hviskende stemme"

Det bliver en udsøgt fornøjelse at (gen)høre de smukke sange i et mere afdæmpet duo-format, så bryd isolationen og oplev magien fra Mellemblond i Loppens intime rammer fredag d. 16. oktober!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 16. okt 2020
Add to Calendar