ONSDAG 19. SEP 2018 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 120KR

MICHAEL NAU(US)

Singer/songwriter og multiinstrumentalist, Michael Nau, fra Maryland har for længst bevist hans evne til at kreere psykedeliske og folkinspirerede indiepopperler. Nu lægger han vejen forbi Loppen i forbindelse med udgivelsen af hans tredje soloalbum, der kommer d. 3. august!
Michael Nau har i gennem hans karriere været enormt produktiv og har trods sine kun 33 år allerede medvirket på otte fuldlængde udgivelser. I ledtog med hans kone, Whitney McGraw, og bandkumpanerne Jasen Reeder og Clinton Jones på henholdsvis bas og trommer udgav han tre album under navnet Page France, inden han sammen med McGraw kastede sig ud i det kritikerroste psych-folkprojekt, Cotton Jones Basket Ride (nu blot Cotton Jones), der ligeledes har udgivet tre fuldlængde album og tre EP'er. 

Solodebuten, Mowing, fik 5/6 stjerner i GAFFA, hvor de skriver, at

"Mowing er fyldt med gyldne øjeblikke og små finurlige detaljer, der holder en fast".

Han får sågar også en John Lennon sammenligning med på vejen for sangen, Winter Beat. 

Første udspil fra den kommende plade er den charmerende single, Less Than Positive, der i følge Nau selv har fundet vej til setlisten på diverse turnéer og på indspilningsprocessens allersidste sidste dag fandt den også vej til den kommende plade. I kan godt glæde jer til d. 3. august og ikke mindst d. 19. september!

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 19. sep 2018
Add to Calendar