ONSDAG 03. APR 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 100KR

MIKE KROL(US)

DEATH BY UNGA BUNGA(NO)

smash!bang!pow! & Loppen præsenterer:

Mike Krol (US) + Death By Unga Bunga (NO)

Den LA-baserede musiker, Mike Krol, giver med sin sarkastiske sans for humor sit bud på, hvordan man revitaliserer garage-rocken og river Loppen rundt d. 3. april. Krol får selskab af de norske powerpop-rockere fra Death By Unga Bunga, der med catchy melodisnedkeri og riffs, der rykker de rigtige steder, nok skal få den gamle loppebygning til at gynge.

MIKE KROL er oprindeligt fra Madison, Wisconsin, men flyttede til den amerikanske vestkyst for at arbejde som grafisk designer for bands som Icarus Himself og Sleeping in the Aviary. Sidstnævntes trommeslager, Michael Sienkowski, sluttede sig til Mike Krols soloprojekt og medvirkede på debutpladen, I Hate Jazz, der udkom i 2011. Siden har han udgivet to album, Trust Fund og Turkey, samt pladen, Mike Krol Is Never Dead: The First Two Records, der fungerede som en opsamling på de første to udgivelser med tilføjelse af demoer og b-sider.

Sidste sommer begyndte Krol at røre på sig igen med singlerne "An Ambulance" og "Never Know", og annoncerede udgivelsen af sit fjerde album, Power Chords, der udkommer d. 25. januar. De første singleudspil har bestemt været ventetiden værd og har man hang til The Strokes, vil Mike Krols falde på et tørt sted.

De gæve nordmænd fra DEATH BY UNGA BUNGA er indbegrebet af alt, der er sjovt ved rock'n'roll. Deres fængende powerpop-rock byder på catchy riffs, vilde guitarsoli og generelt bare god og gedigen sangskrivning. Tekstuniverset er proppet med legesyg lyrik, hvor man som lytter ikke kan lade være med at trække på smilebåndet, hvilket også antydes i titlen på deres seneste album fra 2018, So Far So Good So Cool.

"The band’s fifth album (...) lives up to the fun of the band’s name with catchier songs and enough ’80s rock riffs to shake your puffy mullet to."
- Earbuddy

Med flotte anmeldelser fra kritikere og et evigt begejstret publikum har de norske rock'n'rollere allerede givet groovy og sveddryppende koncerter i hele verden og det bliver en vaskeægte dansefest på Loppen d. 3. april. 

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 03. apr 2019
Add to Calendar