LØRDAG 09. MAR 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 70KR

MODEST

GRACELESS

J. FEN HAPENS

Modest debuterede i 2017 med de to dobbeltsingler Pretty Sure It's Honest I og Pretty Sure It's Honest II, der høstede flot omtale og sikrede bandet spilletid på bl.a. P6 BEAT. Samme år spillede de på Roskilde Festivalens Rising-scene til en flot anmeldelse i Soundvenue. Opmærksomheden omkring bandet er vokset stødt lige siden og nu kan man høre førstesinglen, "Please Keep An Eye On Me", fra deres længeventede debut-EP, For The Better, der udkommer i starten af 2019. 

Sangen er et udtryk for den evigt voksende selvtillid, som bandet lægger i deres optrædener. Teksten cirkler rundt i usikkerhed og meningsløshed samt det at være klar over verdens tilstand. Musikken er fuld af rendyrket energi, mens Julius Lykkes synger om frygten for at være alene - uden at være ensom. Selv siger bandet om sangen, at den;

"... blev skrevet i en helt kaotisk periode, hvor ingen af os havde det godt, og vi alle kæmpede for at få vores ting til at køre rundt. Her fortsætter man, selvom det ville være lettere at give op. Der er en desperation i sangen, men også en optimisme og en vedholdenhed til at blive ved. Vi tror, det udtrykker, hvordan vi følte."

Hvis du godt kan lide alternativ rockmusik a la bands som The Cure og The Smiths bør du tjekke Modest ud - f.eks. på den meget velskrevne "Pride". Vi er spændte på at høre, hvad de unge aarhusianere har brygget på i det sidste stykke tid!

Support: GRACELESS & J. FEN HAPENS
Graceless er drevet af Rasmus Hostrup og spiller punkrock. Sangene rummer af en sober sentimentalitet, hvis energi og nerve også hæver bandet langt over nutidens danske rockorkestre. For Rasmus Hostrup og co. handler det ikke så meget om at praktisere en bestemt form for rockmusik, som at udtrykke noget ærligt.

Snedige melodier, legesyge instrumenteringer og en bastant musikalsk bagage sætter dagsordenen, når den Helsingoranske indie-pop gruppe, J. Fen Hapens, formidler lyrik om hjerter og smerter i en ramme af stringente beats.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 09. mar 2019
Add to Calendar