LØRDAG 30. SEP 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 80KR

MOLLY

NICOTINE NERVES

MODERN

MOLLY er et af de bands der ganske ubemærket kravler ind i hjertet på de gamle rock/punk/alternative fans – ret meget uden man egentlig er klar over det. Pludselig sidder der en sang fast og så skal den bare lyttes igennem – hurtigt efterfulgt af hele albummet (Peach Melba).
I maj 2017 kom albummet Stay Above via Never Back Down Records og bandet spiller udvalgte koncerter over sommeren 2017 – her i blandt på Loppen.

Har man oplevet bandet live er man formentlig blevet blæst væk af deres ukuelige energi, sindssyge tempo, fantastiske melodier og catchy sange.

Nogen gange siger andre det bare bedst:  

Molly are a punk band from Denmark, but if the phrase “Danish punks” that floats around US music blogs a lot makes you think of Iceage and Lower, know that Molly are nothing like that.
-Brooklyn Vegan

Molly gør oprør imod de toneangivende tandhjul på den danske punkscene ved at bære deres kærlighed til den gode melodi stolt og åbenhjertigt udenpå tøjet, og ‘Peach Melba’ udfolder sig som et af de stærkeste straight up rockende album fra et ungt dansk band, undertegnede har plaget sine ører med i mange år. Kun et enkelt, lidt for letvægter-agtigt nummer falder igennem et ellers triumferende helhed af kværnende, men også skudsikkert fængende punk-anthems.
-Soundvenue

Nicotine Nerves er et Garage-rock band fra Aarhus, med cigaretter på hjertet. De har haft et fantastisk år i 2016, de har været med i karrierekanonen med sangen Nervous, været med på tour med The Entrepreneurs og spillet med The Awesome Welles. Musikken er Nirvana tilsat benzin og The White Stripes simple måde at gøre tingene på. Debut-albummet er på vej og skulle ifølge bandet, gerne være ude i midten af 2017.

“Ud af noget så ubehageligt som angst, pres og stress er vokset et hårdtslående og hurtigt rock- nummer, der er denne Ugens Kanon. Tag godt imod Nicotine Nerves”
-Augusta Glahn-Abrahamsen, DR

 

Modern
Under navnet Modern har københavner-trioen bestående af Christian Kier Mardahl, Esben Hjort og Mads Bryld Sørensen ikke eksisteret i mere end et årstid, men sammen har de lavet musik i mere end syv år og det kan man høre på deres gedigent skårne og simple kompositioner, der spreder smil på læben, stik i hjertet og sved på panden. Efter at have udgivet deres første single i slutningen af 2016, barsler Modern nu med nyt materiale. 

Tidligere har gruppen været aktiv under navnet India og optrådt på SPOT, Trailerpark Festival og spillet support for store navne som Crystal Stilts og Glasvegas.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 30. sep 2017
Add to Calendar