TORSDAG 19. APR 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 60KR

MOON MOUNTAIN

BRIMHEIM

Moon Mountain er en eksperimenterende indiepop-kvartet, der udforsker den psykedeliske støjende rock og tilsætter en god portion ørekælende melodier og elektroniske beats. Bandet opererer indenfor et mystisk og til tider filmisk lydunivers, der byder på masser af dramatik og intensitet. Bandet startede samarbejdet i 2012, og flere rejser til USA har været med til at forme deres unikke sound. Moon Mountain har leveret mange opsigtsvækkende liveshows - bl.a. på Aarhus Psych Fest, hvor lederen af festivalen, Stine Kloster, udtalte til Bands of Tomorrow, at ”folk gik derfra rørte og inspirerede og nærmest paf over, hvad der lige var sket”. Moon Mountain har også gæstet Loppen af flere omgange som opvarmning for Kikagaku Moyo i 2015 og Splashh sidste år, men indtager nu langt om længe scenen som headliner.

D. 23.marts udgiver bandet EP'en "High Heeled Man in Female Low Tide", og singleforløberen "Never Again" blev af Noisey DK beskrevet som "et velkomment bombardement af poprocket nostalgi" og Bands of Tomorrow berettede, at Moon Mountain "med dette nummer har begået en lille genistreg: "Never Again" er råt, upoleret og dejligt befriende".

Udover at spille EP'ens 5 numre har Moon Mountain lovet at præsentere spritnye sange der aldrig er blevet spillet live før!

Support: Brimheim

Dansk/færøske Brimheims sange fletter sig ubesværet ind og ud mellem inderlighed og ironi. At sørge for at stave sine Instagram captions rigtigt, at sortere sit vasketøj og at gro sit pandehår ud på en elegant måde - det konkrete møder det abstrakte i et billedrigt tekstunivers, hvor fortællinger om at gøre sit bedste for at finde ud af, hvad 'det gode liv' mon er, står side om side med en ulmende angst for dommedag. Det hele er dog ikke sort i sort, for med melodier, der er lige dele nuancerede og catchy, finder vi glimt af håb, kærlighed og en fandenivoldsk lyst til livet. Med tydelige nik til 90'ernes alternative rock- og 00'ernes indie-forbilleder formår Brimheim at spille sig ind i en stærk engelsksproget sangskrivertradition fra en unik og opdateret vinkel. 

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 19. apr 2018
Add to Calendar