TORSDAG 19. SEP 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 100KR

MORILD(DK)

AFSKY(DK)

Fold håret ud og vær klar på at opleve to af Danmarks bedste, nye metalgrupper, når Morild og Afsky byder på en storslået aften i metalrockens navn på Loppen.

MORILD
1. februar i år udsendte det københavnske atmosfæriske black metal-orkester Morild deres debutalbum, som bærer titlen Så kom mørket og tog mig på ordet En sort sky af minder I afgørende stunder Frosset fast til mit indre Jeg håber det forsvinder med lyset At dø eller blive fri. Lige så lang som titlen på albummet er, lige så lang er listen over de rosende ord, som anmelderne kaster efter pladen, som blandt andet Devilution, der kalder udgivelsen for "et forbandet ambitiøst pladeprojekt"

Kvintetten blev dannet tilbage i 2016 og bag bandet gemmer sig medlemmer fra blandt andet Fearus og Scortum. Med Morild får bandet kreeret et maritimt auditivt tema og en oceansk mystisk, som de meget gennemført tog med sig til deres teatralske releasekoncert på Den Blå Planet i København, hvor bandet optrådte foran akvariets store tank med hajer, rokker og deslige som baggrund. 

Morild er et atmosfærisk band, der mikser shoegaze og black metal i én sublim blanding og som kan høres på Loppens scene til september.

AFSKY
"Afsky er overturen til undergangen, et langskib der sejler mod afgrunden…". Sådan lyder bandets beskrivelse af sig selv, kort og godt. Bag beskrivelsen gemmer sig et råt og melankolsk blackmetalband fra København, sammensat af Solbrud-forsangeren Ole Luk. Bandet udgav i 2018 deres første fuldlængdealbum Sorg, som metalsitet heavymetal.dk beskriver som: "Sorg er velproduceret og velskrevet, til tider med en smule mudder i lydbilledet, men hvad er skoven uden mudderet i skovbunden?" og kaster 8/10 dødningehoveder efter.

Sorg får Ole Luk fornemt selskab af Myrkur på sang og nøgleharpe samt Troels Dueholm Nørgaard fra Huldre på drejelire og Martin Haumann på trommer. Live bliver han akkompagneret af Tobias Hjorth (Solbrud), Martin Haumann (Mother of All, Essence mm.) og Christian Friis Jensen (Eldjudnir, Hexis, Gestapolis). 

Vi ser frem til en mørk og stemningsfuld aften på Loppen til september!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 19. sep 2019
Add to Calendar