LØRDAG 16. FEB 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 90KR

MOTORIQUE(DK)

DONNA(DK)

Der gik ikke længe fra den københavnsk trio, Motorique, debuterede i 2016 med singlen ’Surfer’, til de spillede udsolgte sale landet over og bl.a. tog Spot Festival og UHØRT med storm. I 2019 står de klar med ny EP, som præsenteres live for første gang på Loppen. 

Motoriques musik er kontrasten mellem eksotiske strand-vibes og en drømmende, længselsfuld stemning, hvilket er blevet rost i både ind- og udland. Det har også gjort dem til favoritter på både P3 og P6 BEAT, hvor de har været i fast rotation med sange fra deres deput-EP ’Anatomy’.

Motoriques lydunivers placerer sig bedst mellem synthpop, krautrock, psykedelisk pop og 70’er funk. Melodiske synthesizere, maskinstramme beats og repeterende basgange kombineres med legesyge congas og svævende reverb-guitarer. Kompositionerne er stramme og kompakte, men lyden er alligevel levende og spillet med en forkærlighed for kitschede elementer, som olietønder og billige plastic-keyboards. Det hele mixes til en farverig cocktail, der er legende og ekstremt dynamisk med plads til mørke, fordybelse og ironisk melankoli.

Kom selv og oplev bandet, når de viser, hvad den danske, alternative musikscene anno 2019 har at byde på.

Support:
DONNA er en ny duo på den danske musikscene, og deres fængslende elektropop har allerede nydt opbakning hos bl.a. P3, P6 Beat og Red Bull Music. DONNA skaber et romantisk og længselsfuldt univers, hvori Tobias Ingemanns maskinelle beats og elektriske synthflader omslutter Niels Godts dragende autotune-vokal. 'Vidundergrunden' på P3 sammenligner DONNA's lyd med kunstnere som Pet Shop Boys og Kavinsky. 

I november havde GAFFA premiere på DONNA's tredje single 'You Don't Have To', som de kaldte en "elektropop-hymne" og spåede duoen en lovende fremtid. I 2019 står så DONNA klar med mere ny musik. Næste single er ude til marts, men først vil de levere et brag af en koncert på Loppen!

 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 16. feb 2019
Add to Calendar