FREDAG 30. MAR 2018 - KL 21.00
UDSOLGT

NAPALM DEATH(UK)

NIGHT VIPER(SE)

NAPALM DEATH

Napalm Death er et britisk extreme-metalband dannet i Meriden, West Midlands, England, i 1981. Mens ingen af de oprindelige medlemmer er tilbage i gruppen, har vokalisten Mark "Barney" Greenway, bassisten Shane Embury, guitaristen Mitch Harris og trommeslager Danny Herrera været konsistente i det meste af bandets karriere.

Napalm Death krediteres som værende pionerer indenfor grindcore-genren. De inkorporerer elementer af punk og dødsmetal, ved hjælp af en støjfyldt lydflade, der bruger stærkt forvrængede og omstemte guitarer, overdrive bas, blast-beats og vokal som består af growls og høje skrig. Napalm Deaths musik er desuden kendetegnet ved deres sociopolitiske tekster, korte numre og hurtige tempi.

SUPPORT: NIGHT VIPER

Siden den første hvisken begyndte i 2014, er rygtet om Night Viper kun blevet stærkere. Takket være et storslået debutalbum på Svart Records og et ry som et af de mest energiske, spændende og head-bangende live bands på scenen, er Night Viper nu et must-see band for alle metalheads. Deres kombination af tidlig Metallica-stil-riffing, organisk lyd og ekstremt fængende melodier, har resulteret i nogle yderst ørehængende sange, der får Night Viper til at adskille sig markant fra dit gennemsnitlige metalband.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 30. mar 2018
Add to Calendar