ONSDAG 17. MAJ 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 115KR

NORGES NATIONALDAG

SUSHI X KOBE(NO)

HESTERV75(NO)

SNOW BOYS(NO)

SUPPORT: IZZYY

 

Vi præsenterer i anledningen af Norges nationaldag 3 fremadstormende norske rap og urban acts!

 

Hester V75

Med en helt særegnet sound og et stærkt liveshow, er Hester V75 blevet et af de mest lovende acts i det norske rap-landskab. De fik fire femstjernede anmeldelser for deres koncert på by:Larm 2016 og blev efterfølgende omtalt som en af festivalens absolutte højdepunkter. Foråret 2016 slap de deres første officielle udgivelse “115 drømmer”, som fik femstjerner i bl.a. Bergens Tidende og Natt&Dag i Norge. Med ”115 drømmer” i bagagen blev de booket til bl.a. Slottsfjell festival i Norge hvor de efterfølgende igen blev belønnet med fem stjerner i Norske Gaffa.

 

Snow Boyz

Snow Boyz er mildest talt fremadbrusende i norden og er bl.a. booket til Roskilde festival, som skriver om drengene: Den norske rap-duoen Snow Boyz har gjort nettet rødglødende i deres hjemland Norge. Deres Atlanta-inspireret, hard'n'hazy tune «42» er blevet det mest uundgåelig og mærkeligt uundværlige rap track i Norge i nyere tid. Det begyndte som et viralt fænomen på Soundcloud, og nu er det på alles læber i Norge. Snow Boyz består af de to brødre, Rafael og Paulo Domingos aka Baby Marley og $k!p k! S. De startede ud med speed-rap på engelsk, men forvandlede sig løbende til en særlig afro-version af det norske sprog

 

Sushi X Kobe

Sushi X Kobe består af Onge $ushi Mane & Kobe-Wan

EP’en Japan kom ud i marts 2015. De var med Yoguttene på scenen under Øya-festivalen i 2014, en koncert, der blev præsenteret som en af ​​festivalens højdepunkter i internationale medier som The Line of Best Fit, Quietus og Dazed and Confused.

Rapscenen i Bergen har været en innovativ kraft i norsk Hip Hop i de seneste år og $ushi x Kobes har hurtigt fået status som en af ​​regionens mest spændende navne.

 
IZZYY
Izzyy er en ung dansk/gambiansk sanger fra Avedøre. Izzyy er vokset op i et musikalsk inferno, hvor både 2pac og Fela Kuti har været de store helte, der har været med til forme ham som kunstner. Izzyy leverer ørehængende afropop på dansk,
der spreder vital livsglæde og kan fylde dansegulve fra Skagen til
Capetown.
TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 17. maj 2017
Add to Calendar