ONSDAG 17. MAJ 2017 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 115KR

NORGES NATIONALDAG

Sushi x Kobe(NO)

HesterV75(NO)

Snow Boyz(NO)

 

Vi præsenterer i anledningen af Norges nationaldag 3 fremadstormende norske rap og urban acts!

 

Hester V75

Med en helt særegnet sound og et stærkt liveshow, er Hester V75 blevet et af de mest lovende acts i det norske rap-landskab. De fik fire femstjernede anmeldelser for deres koncert på by:Larm 2016 og blev efterfølgende omtalt som en af festivalens absolutte højdepunkter. Foråret 2016 slap de deres første officielle udgivelse “115 drømmer”, som fik femstjerner i bl.a. Bergens Tidende og Natt&Dag i Norge. Med ”115 drømmer” i bagagen blev de booket til bl.a. Slottsfjell festival i Norge hvor de efterfølgende igen blev belønnet med fem stjerner i Norske Gaffa.

 

Snow Boyz

Snow Boyz er mildest talt fremadbrusende i norden og er bl.a. booket til Roskilde festival, som skriver om drengene: Den norske rap-duoen Snow Boyz har gjort nettet rødglødende i deres hjemland Norge. Deres Atlanta-inspireret, hard'n'hazy tune «42» er blevet det mest uundgåelig og mærkeligt uundværlige rap track i Norge i nyere tid. Det begyndte som et viralt fænomen på Soundcloud, og nu er det på alles læber i Norge. Snow Boyz består af de to brødre, Rafael og Paulo Domingos aka Baby Marley og $k!p k! S. De startede ud med speed-rap på engelsk, men forvandlede sig løbende til en særlig afro-version af det norske sprog

 

Sushi X Kobe

Sushi X Kobe består af Onge $ushi Mane & Kobe-Wan

EP’en Japan kom ud i marts 2015. De var med Yoguttene på scenen under Øya-festivalen i 2014, en koncert, der blev præsenteret som en af ​​festivalens højdepunkter i internationale medier som The Line of Best Fit, Quietus og Dazed and Confused.

Rapscenen i Bergen har været en innovativ kraft i norsk Hip Hop i de seneste år og $ushi x Kobes har hurtigt fået status som en af ​​regionens mest spændende navne.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 17. maj 2017
Add to Calendar