TORSDAG 10. SEP 2015 - KL 20.30
ENTRÉ: 60KR

NOTHING OF THIS IS REAL

IGORR

DJ: LYTTEAFTEN COLLECTIVE

Nothing of this is Real er frugten af et langt musikalsk samarbejde mellem sangeren og guitaristen Jakob Dahn og multiinstrumentalisten og produceren Morten Dalhoff. 

De har arbejdet sammen siden 2001 og har udgivet plader med bandet Skywriter og nu som duoen Nothing of this is Real. De udsendte EP’en ”The Runner”  i 2011  på deres eget selskab Wild Mood Records. 

Nothing of this is Real har sideløbende med arbejdet med albummet turneret i Danmark og Tyskland som akustisk duo, men har nu har samlet et syvmandsband med blandt andre Rune Kofoed (Afenginn), der hjælper med at give albummet vinger på scenerne i 2015.  

Albummet ”Did we kill you, dear?” udkom d. 9 februar 2015 på Wild Mood Records/Iceberg Music Group. Det er mixet i Gøteborg i samarbejde med den svenske producer Mattias Glavå (Håkan Hellström, Dungen, Broder Daniel, Anna Järvinen, m.m). 

Albummet er både musikalsk og lyrisk bredtfavnende. Fra politiske tekster over tekster om levet liv til tekster af mere abstrakt karakter. Musikalsk spreder albummet sig fra stort orkestreret, støjende rock-dramatik til det lettere indie-svingende, som førstesinglen Borrowed Shoes, til den helt barberede, ømskindede historiefortælling. 

 

IgoRr

IgoRr er den samlede vægt af mange års kærlighed til sangskrivning i forskellige konstellationer. IgoRr (vokal, guitar) aka Igor Radosavljevic (sangskriver, filmkomponist, filmkunstner, skuespiller mm.) samler nu ‘kataloget' under eget navn, formidler og fortolker nye og ældre sange i et engelsk og dansk sproget output. Fælles for sangene er intensiteten og inderligheden i udtrykket som i passager dufter af det fortidige varme balkan blod i IgoRr’s årer.

 

DJ's: LYTTEAFTEN COLLECTIVE

Lytteaften Collective er et musik nørde - og DJ fællesskab og har eksisteret siden 2004. Lytteaften består DJ Typewriter, DJ Sprtsch, Kortedubben og DJ synsforstyrrelse. Lytteaften gør sig inden for genrer som alternativ rock, punk, dub, reggae, elektronisk musik og industrial mv.  LC har været DJ's ved koncerter, på gallerier til kunstferniseringer og fashion arrangementer.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 10. sep 2015
Add to Calendar