TIRSDAG 28. NOV 2017 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 90KR

NU AMSTERDAM PROJECT(US)

Hver for sig er de hip hop i den pureste form, ”two turntables and a microphone”, sammen er de NU AMSTERDAM PROJECT, en ny bevægelse i hip hop, skabt af DJ Hones, og MC Barron Ricks. NU AMSTERDAM PROJECT, eller NAP startede allerede i starten af 2000. DJ Hones lavede larm på diverse natklubber i New York mens B-Ricks kom fra en succeskarriere som medlem af Cypress Hill/Call O' Da Wild.
 
Navnet "Nu Amsterdam" er en refence til Harlem, kvarteret hvor de to mødtes og den europæiske connection. Og NU’et i navnet symbolisere en NU dag, eller endda en NU æra. Musikken er en unik blanding af nyt og gammelt, undergrund og glamour, komedie og realitet, rap og soul. NAP’s første single ”Clap” blev nomineret til en Danish Deejay Award i 2011, og har siden rocket scener rundt i hele Europa samt i USA. At få gang i crowden er hele NAP’s funderment og deres live-optrædener er kendte for at være højenergiske fra start til slut!
 
B-Ricks
Er kendt fra Cypress Hill / Call O’ Da Wild, hvor han rappede sig gennem 90’erne, og var med på store internationale tournéer som Smoke & Grooves, Temple of Boom og IV, ligesom han var feature på flere Cypress Hills hits så som ”Steel Magnolias”, "Tequila Sunrise” og ”Clouds of Smoke”. B-Ricks har udgivet ét soloalbum, ”Harlem River Drive”, og arbejdet sammen med folk som DJ spooky, Ming FS og Jay Z.
 
Dj Hones
Er en international anerkendt DJ og producer og har arbejdet på kryds og tværs af kloden i årtier. Han har bl.a. har spillet til privatfester for Alicia Keys, Snoop Doog, Hans Kongelige Højhed Prins Frederik, og spillet som warm up for nogle af de største stjerner i verden som for eksempel N.E.R.D, Mary J. Blige, The Game, Exzibit m.fl. DJ Hones har flere solo-udgivelser under bæltet og har også på disse flere prominente gæster ved sin side, så som Fat Joe, Twista, Trina & Royce mf.l.
DJ Hones bor halvdelen af tiden i NY og halvdelen i Danmark

   

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 28. nov 2017
Add to Calendar