ONSDAG 25. SEP 2019 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 140KR

THE OBSESSED(US)

DEFORMATION(DK)

Så, kære doomfans! Nu skal der sættes et stort, tungt kryds i kalenderen. Den 12. Juni vender den legendariske Scott "Wino" Weinrich nemlig tilbage til Europa og Loppen, hvor han medbringer den moderne inkarnation af The Obsessed.

The Obsessed blev dannet i 1970’erne i Potomac, Maryland, af den massive karakter, guitaristen Scott ”Wino” Weinrich (Saint Vitus/Spirit Caravan), og udsprang af en bølge af artister som Black Sabbath, Frank Zappa og The Stooges. Det tidlige line-up bestod af Wino, Mark Laue (bas), John Reese (guitar) og Dave Flood (trommer). I 1983 overtog Wino også vokalen, da bandet blev til et trekløver med indspilningen af EP’en Sodden Jackal.

Bandet splittede op i slutningen af 1980’erne, da Wino flyttede til Californien for at tilslutte sig bandet Saint Vitus. Men allerede i 1990 vendte gruppen stærkt tilbage tilbage med udgivelsen af tre skelsættende stoner/doomalbums, som blandt andet inkluderer albummet The Church Within; en plade, som den dag i dag betegnes, som en af de vigtigste udgivelser inden for genren. Bandet brød igen med hinanden kort efter udgivelsen i 1994.

I 2011 returnerede The Obsessed til live-scenen, da de dukkede op på Roadburn Festival med det originale ’The Church Within’ lineup; Wino, Greg Rogers and Guy Pinhas. Bandet spillede et par gendannelseskoncerter, men først i 2016 offentliggjorde Wino at The Obsessed nu var tilbage på fuld tid, dog med nyt lineup bestående Spirit Caravan-bassisten Dave Sherman og Winos langvarige ven og tidligere crew medlem, Brian Costantino på trommer.

Med gendannelsen fulgte selvfølgelig også en ny plade, og det fik vi i 2017 med bandets første studieudgivelse i over 20 år, Sacred. En plade som tydeligt viser, at The Obsessed er stærkt tilbage med fornyet energi og med en hårdere og mere relevant lyd end nogensinde før. Om gendannelsen og pladeudgivelsen har været alle +20 års ventetid værd, får du at se, når The Obsessed rammer Loppen til juni.

Line-up:
Scott ”Wino” Weinrich (vokal og guitar)
Reid Raley (bas)
Brian Costantino (trommer)

Support:
DEFORMATION er et nyt raw punk-band fra København, der tidligere har spillet under navnet Noise Family. Trioen tæller to ex-medlemmer fra Death Token og ét ex-medlem fra Dead Instrument, så du ved, at du ikke bliver skuffet. Deres debutplade på vej til sommer og udgives på Adult Crash.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 25. sep 2019
Add to Calendar