TIRSDAG 12. NOV 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 100KR

OMNI(US)

KLUSTER(SE)

Med deres friske kombination af hurtige, catchy riffs og lo-fi nonchalance smyger de amerikanske indie post-punkere fra Omni sig som en kølig brise igennem hedebølgerne i Atlanta. Bandet arbejder på deres tredje album efter netop at være blevet signet på pladeselskabet Sub Pop, og vi glæder os til at opleve dem live på Loppen d. 12. november.

Omni er en trio fra Atlanta, GA der består af tidligere Deerhunter-guitarist Frankie Broyles samt ex-Carnivores medlemmer Billy Mitchell på trommer og Philip Frobos på leadvokal og bas. De sidste to år har bandet turneret endeløst rundt i hele verden med deres to første forrygende album Deluxe og Multi-Task. Noisey kaldte det sidstnævnte album fra 2017 for en post-punket våd drøm, og beskrev pladen som

"11 tracks worth of sonic goodness, heavy on thick and fun guitar licks matched by equally complicated but light lyrics." Noisey // Vice

Omni signede med det legendariske pladeselskab Sub Pop i april 2019, hvilket de fejrede med udgivelsen af en dobbeltsingle med de to stilsikre og umiskendelige Omni-tracks 'Delicate' og 'I Don't Dance'.

Det tredje Omni-album er i støbeskeen, og hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med deres smitsomme melodier og dansable post-punkjams, er det med at komme ombord. Vi ses d. 12. november på Loppen!

SUPPORT: KLUSTER (SE)

Som en kvintet af kaospiloter navigerer Malmøbaserede Kluster sig med fuld kontrol gennem brede og ukendte landskaber, hvor new wave og svensk progg-rock forenes. Musikken er grim, men raffineret på en rå og indbydende måde med lige dele klassisk skønhed og støj.

Kluster er en slags ordnet og sorteret skrald, hvor manglerne i musikken får en kærlig forplejning fremfor at blive forkastet, og dissonanserne danser på strømme af poppede hooks. Bandets debutalbum Civic udkom sidste år, og de er snart klar med opfølgeren dertil.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 12. nov 2019
Add to Calendar