MANDAG 04. NOV 2019 - KL 20.30
UDSOLGT

ORVILLE PECK(US)

MANUELA IWANSSON(SE)

Den maskerede country-crooner Orville Peck udgav sit debutalbum, Pony, tidligere i år, og til efteråret tager han albummet med på Europaturne. Kom og oplev fortællinger fra det moderne Vilde Vesten, når den frynsede cowboy besøger Loppen til november.

Orville Peck er lidt af en mystikkens mand. Han ønsker at lade dig komme tæt på, men ikke for tæt. Den maskerede country-crooner, kendt for den læderfrynsede maske, han bærer, er både en persona og en person. Han vil ikke fortælle sit rigtige navn eller hvor han er fra, men han vil lukke dig ind hans musikalske verden bestående af fantastiske fortællinger om alt fra kærlighed og tab til en "lonesome cowboys" rejse gennem Vesten.

Peck tager lytteren med ud i ørkenen, til en verden hvor bikere, herreløse hunde og hjerteknuste hustlere driver ind og ud af hans maskerede blik. Som for eksempel på hans anden single Dead of Night, hvor vi følger to unge strejfere, der rejser gennem Nevadas ørken. Deres stormende romance tager os på en rejse, hvor de ræser afsted på motorveje, tomler gennem casino-byer og indtil det hele til sidst ender i en tragedie.

Lyden på Pecks debut, Pony, læner sig op af ​​klassiske artister som Johnny Cash, Roy Orbison eller Waylon Jennings og kombineres med moderne lydelementer som dreampopguitar. Kontrasterne er noget Peck skyder på sine tidlige år i punk - hvor han selvfølgelig ikke vil nævne navnene på nogle af de bands, han spillede i. Den mystiske maske forbliver intakt.

Er du nysgerrig på, hvad der gemmer sig bag masken på en af USAs nyeste countrystjerne, så er billetterne til koncerten til salg nu på Tikkio.

Manuela Iwansson
Den Stockholm-baserede Manuela Iwansson har spillet musik i over ti år. Hun har tidligere været bag mikrofonen i bandet Terrible Feelings og har i de sidste 5 år spillet bas for svenske Hurula (som du desuden kan opleve live på Loppen til december).

Sidste år udgav hun debut EP'en Dream Lover, som Manuela selv beskriver som “a neat little bundle of romance and grit”. I kølvandet på EP-udgivelsen har hun spillet adskillige shows rundt omkring i Sverige, men fra midten af oktober bliver de svenske landeveje udskiftet med hele Europa, når hun spiller support for den Canadiske countrycrooner Orville Peck.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Mandag 04. nov 2019
Add to Calendar