LØRDAG 05. MAJ 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 140KR

OUGHT(CA)

HATER(SE)

 

OUGHT

Ought udgiver deres tredje album ”Room Inside the World” til februar 2018.  Om den nye plade og den tid der er gået, siger bandet ”at blive voksen betyder  ikke så meget at man bliver roligere som det betyder at man lærer at være  mere opmærksom, at lytte, og være åben og tilstede længe nok til virkelig  at forstå hvem man selv er” Pladen er optaget i en hemmelig lille boghandel  i NY sammen med produceren Nicolas Vernhes (Deerhunter,  Animal Collective, Silver Jews).

Den nye plade undersøger emner som altid har optaget bandet, identitet,  menneskelige forbindelser og overlevelse i en usikker verden.  Men denne gang med en mere modig og nuanceret lydpallet. Vibrafon,  synthesizers, trommemaskiner og et 70-mands stort kor adskiller lyden  fra den postpunkede vibe som lagde sig over Oughts to første albums,  og giver plads til en større følelsesmæssig kompleksitet,  der skubber deres karakteristisk stramme lyd til større dybder.

Ought udsendte deres nye album "Room Inside The World" i midten af februar, til overdøvende bifald og store roser hos den anderkendte musikpresse.

På som support denne aften har vi to fede bands, det første band afslører vi nu!

 

HATER
Den svenske indiepop-kvartet Hater har på ganske kort tid tiltrukket sig opmærksomhed både i hjemlandet og internationalt. Debutalbummet, You Tried, fik hos den anerkendte musikblog Gorilla Vs. Bear prædikatet som årets album i 2017 med følgende citat om sangerinden Caroline Landahl: 

“..gorgeous, achingly bittersweet vocals, perpetually swaying between comforting and devastating… An assured and consistent record, ‘You Tried’ blends jangle with grit.” 

Hater har netop spillet en succesfuld koncert på VEGA's idealbar, og nu kan du altså opleve dem på samme scene som de fremadbrusende Ought, på Loppen til maj.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 05. maj 2018
Add to Calendar