FREDAG 20. NOV 2020 - KL 20.00
ENTRÉ: 80KR

OBS. ARRANGEMENTET ER AFLYST!

PALE PONDS PRESENTS

OBS. Koncerten er aflyst og billetkøbere vil modtage en mail fra Tikkio omkring refundering af deres billetter. Vi håber på at kunne lave et arrangement med Pale Pond i den nærmeste fremtid.

Til november lægger det Nørrebro-baserede musikfællesskab Pale Pond vejen forbi Loppen, til første udgave af deres labelnight/showcase Pale Pond Presents. Efter i mange år at have afholdt fredagsbarer i studiet på Blegdamsvej, rykker studiefællesskabets artister samt affilierede ind på Christiania fredag d. 20. november. Det bliver en aften med livemusik af høj kvalitet, fra hele det musikalske spektrum. Artister annonceres løbende.

DJ Ary vil være aftenens hus DJ og sørge for at holde gang i folk og floor fra midnat, til vi lukker ned. Hvis du har været til et show med Artigeardit, Kaaliyah eller phlake mansion, har du ikke kunnet undgå at overvære den kulørte DJ, som altid garanterer fest på gulvet, med sin sikre sans for hits og stemning.

NAR er navnet på en eksperimenterende duo, som begyndte at lave musik sammen i 2018. Konstellationen mellem de to kammerater, Karl Johan Jandorff og Frederik Mathiassen Ferslev, er derfor en forholdvis ny duo på musikscenen. 28. august udgav duoen deres debut EP, hvortil Bands of Tomorrow kastede følgende lovprisning efter dem:

"Boblende og vild kreativitet definerer NARs helt specielle lyd, der nærmest kan sammenlignes med Ziggy Stardust himself. I dag er de ude med deres debut-EP, som har fået den originale titel HE TOLD ME TO USE THE LEFT SIDE OF MY BRAIN MORE, der for alvor cementerer gruppen som et lovende indierock navn på den danske musikscene."

TBA

Fredag d. 20. november 2020 kl. 21:00

Billetpris: 80 kr (inkl. gebyr)

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 20. nov 2020
Add to Calendar