TORSDAG 07. FEB 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 155KR

THE PAPER KITES(AU)

BONNE NUIT JOHNNY

De ensomme, de kærlighedssyge, de usikre - The Paper Kites har en sang til hver og én og d. 7. februar gæster de australske indie-folkrockere Loppen for anden gang.
Den nye Paper Kites plade, der udkom d. 21. september sidste år, er en samling af historier om en række personer som alle bor i det samme lejlighedskompleks. En idé bandet kom på efter at have siddet på et hotelværelse i NY og observeret folk i ejendommen overfor, som var det levende kunst gennem de oplyste vinduer; ”Jeg ønskede at fange øjeblikke og følelser. Det handler om folk og deres historier" siger forsanger Sam Bentley, om den nye plade, som har fået navnet ”On The Corner Where You Live”. Pladen er bandets melankolske, midt-tempo følgesvend til det nyligt udgivne album, ”On Train Ride Home”.
Mens The Paper Kites sange udforsker længsel og lyst, ligger Sams egen besættelse i at bryde lyd- og følelsesbarrierer. ”Det er et ansvar man skal påtage sig med stor forsigtighed og ydmyghed og det er vigtigt at være oprigtig og ægte i sit output, når man gerne vil pille ved folks inderste følelser. Jeg tror, at hvis der aldrig er en mangel på følelse i det man skriver, vil ærligheden altid være med i den musik som kommer ud” siger Sam.
Om Sam og The Paper Kites nedbryder barrierer lader vi være op til den enkelte at vurdere når de lander på Loppen torsdag den 7. februar 2019, til hvad vi kun forventer bliver en enestående koncert.
 
Support: Bonne nuit Johnny
Guitarfigurer, synthesizere, perkussive indslag og en vifte af knirken og knagen flyder under sangtekster om balletpiger, parykker og bier i brystet.
Bonne nuit Johnny er mørkt og storladent, støjende og let. Det er introvært og drømmende.
Den svensk/finsk/danske kvartet, bestående af Rasmus Brix, Marco Egeberg, Nicoline Egeberg og Dennis Tuomi, spillede deres debutkoncert på Loppen i marts måned 2018 og udgav den 10. juli debutalbummet, Wig, i forbindelse med en koncert på jazzfestivalen.
TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 07. feb 2019
Add to Calendar