TORSDAG 07. FEB 2019 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 155KR

THE PAPER KITES(AU)

 
 
Den 21. september udgav The Paper Kites helt nyt album.
Den nye Paper Kites plade er en samling af historier om en række personer som alle bor i det samme lejlighedskompleks. En idé bandet kom på efter at have siddet på et hotelværelse i NY og observeret folk i ejendommen overfor, som var det levende kunst gennem de oplyste vinduer; ”Jeg ønskede at fange øjeblikke og følelser. Det handler om folk og deres historier" siger forsanger Sam Bentley, om den nye plade, som har fået navnet ”On The Corner Where You Live”.
Pladen er det australske bands melankolske, midt-tempo følgesvend til det nyligt udgivne album, ”On Train Ride Home”.
 
De trætte, de ensomme, de kærlighedssyge, de usikre; The Paper Kites har en sang til hver og én af dem.
 
"Jeg har skabt en verden baseret på idéen om at se andre mennesker, men mange sange er også udvidelser af mig selv eller folk, jeg kender” fortæller Sam Bentley.
 
Mens The Paper Kites sange udforsker længsel og lyst, ligger Sams egen besættelse i at bryde lyd-følelsesbarrierer. ”Det er et ansvar man skal påtage sig med stor forsigtighed og ydmyghed og det er vigtigt at være oprigtig og ægte i sit output, når man gerne vil pille ved folks inderste følelser. Jeg tror, at hvis der aldrig er en mangel på følelse i det man skriver, vil ærligheden altid være med i den musik som kommer ud” siger Sam.
 
Om Sam og The Paper Kites nedbryder musikalske følelsesbarriere vil vi lade være op til den enkelte at vurdere når de lander på Loppen torsdag den 7. februar 2019, til hvad vi kun forventer bliver en enestående og intens koncert
TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 07. feb 2019
Add to Calendar