FREDAG 08. SEP 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 60KR

PAPER TIGERS RELEASE KONCERT

MILFORD

Attitude, endeløs energi og fremragende sange - det er hvad Paper Tigers fra København er kendt for. Tre fyre, der har dedikeret sig til Rock'n'Roll og opbygget en stærk og voksende fanskare!

2017 bliver en frisk start for Paper Tigers, med udgivelsen af deres nye plade i slutningen af sommeren og efterfølgende turné!

Efter at have turnéret med debutalbummet, fokuserede bandet igen på sangskrivning, og indspillede i vinteren 2016 deres andet album, i et tidligere pornostudie i København, sammen med produceren Christian Ki (bedst kendt for arbejdet med Mathilde Falch, Death Valley Sleepers, D-Troit og Peppermint B.

De elleve sange på debut opfølgeren, afspejler tydeligt det potentiale og den udvikling, som de tre danske musikere har - sange som er inspireret af en søgen efter en mere moderne lyd, men stadig uden nogen kommerciel leflen. ”Color Atlas” udkommer 8. september 2017 på LIVE TALENT Records og Rough Trade Distribution.

D. 8. september ruller de 3 rockdrenge ind på Loppen og mon ikke at vi i den anledning bliver forkælet med både velkendte numre fra debuten og nye friske pust fra det kommende album!

Support:

Milford

Bag navnet Milford gemmer sig Johan Nørregaard, Jacob Ulstrup, Mads Michelsen, Uffe Dalskov og Mikkel Baunkilde. Tilsammen skaber de drømmende alternativ rockmusik anno 2017, som både er fængende og nærværende, og som taler direkte til lytteren.

Milford udgav tidligere i år "Milford E.P."og spillede kort efter på dette års Spot Festival. Bandet er p.t. i gang med at indspille opfølgeren til deres EP som udkommer i løbet af 2018.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 08. sep 2017
Add to Calendar