SØNDAG 14. MAJ 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 70KR

THE PARROTS(ES)

NICOTINE NERVES

  

The Parrots "Feel good Garrage noise rock"  som er blevet brugt om The Parrots passer meget godt på dem, de er lige nu pladeaktuelle med "Los Niños Sin Miedo" (The fearless kids) som har været 3 år undervejs. Med den har de ramt en nerve som får publikum godt op i energi og glæde. De har turneret godt rundt de sidste års tid og det har de mærket, både på deres koncerter og i deres resultater med musikken. Dette brugte de til at lave deres album som er blevet velmodtaget blandt flere anmeldere.

 

"Capturing the sound of a fearsome live reputation on record can be daunting for band making their debut record, but here the Madrid trio sound truly fearless. " - Ed Nash, The Line Of Best Fit

 

 Support 

Nicotine Nerves er et Garage Rock band fra Aarhus, med cigaretter på hjertet. De har haft et fantastisk år i 2016, de har været med i karrierekanonen med sangen Nervous, været med på tour med The Entrepreneurs og spillet med The Awesome Welles og Electric Elephants(2017). Musikken er Nirvana tilsat benzin og The White Stripes’ simple måde at gøre tingene på.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 14. maj 2017
Add to Calendar