TIRSDAG 10. DEC 2019 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 225KR

BIZARRE RIDE II

THE PHARCYDE(US)

Julen falder tidligt i år for alle tilhængere af oldschool hip hop! København får nemlig fornemt besøg af Pharcyde-rapperne Fatlip og Slimkid3, der med det klassiske album Bizarre Ride II the Pharcyde som omdrejningspunkt får Loppen til at gynge d. 10. december. 

Den legendariske hip hop-gruppe Pharcyde fra Los Angeles, der oprindeligt bestod af Slimkid3, Bootie Brown, Imani og Fatlip, debuterede i 1992 med albummet Bizarre Ride II the Pharcyde, der indeholdt klassikeren "Passin Me By" og bangers som "Ya Mama" og "Oh Shit".

Albummet blev udnævnt til et af de bedste hip hop-album nogensinde af The Source, og er samtidigt at finde på Pitchfork-listen "Top 100 Favorite Records of the 90s". Senere blev albummet tilmed inkluderet på listen "1001 Albums You Must Hear Before You Die", som Pitchfork lavede i 2005, og det er netop dette album, der er i fokus, når Fatlip og Slimkid3, der repræsenterer Pharcyde i denne omgang, rammer Loppen lige før jul.

I 1995 frigav Pharcyde efterfølgeren Labcabincalifornia, hvor man finder kæmpehittet ”Runnin.” De har turneret med De La Soul og A Tribe Called Quest, og ligeledes arbejdet sammen med hip hop-giganter som J Dilla og Diamond D.

Glæd dig til et ægte oldschool hip hop-show med nogle af de tungeste bangere i hip hoppens historie, når Pharcyde lægger Loppen ned d. 10. december!

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 10. dec 2019
Add to Calendar