TIRSDAG 12. FEB 2019 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 70KR

PILL(US)

Det Brooklyn-baserede post-punkfirkløver i PILL har siden 2014 fodret verden med vidunderligt vilde og aggresive musikalske piller, og er ikke er bange for at give dine ører lidt udfordring! 

Bandet, der består af Veronica Torres på bas og vokal, Andrew Spaulding på trommer, Benjamin Jaffe på saxofon og Jon Campolo på guitar, kommunikerer gennem lyde før ord. Selv Jaffes første bekendtskab med bandet var en jamsession, der gik i gang, inden et eneste ord var blevet udvekslet. 
Pill er signet på Mexican Summer og udgav deres andet fuldlængde album, Soft Hell, i oktober 2018. Albummet sitrer af den samme frie tilgang til musikken, som bandet havde ved deres første møde, og pladen behersker en flot balance mellem munterhed og alvor, der trakteres gennem sort humor og skarp kritik. 

"...all the noise floods around catchy, head-bashing melodies, of the sort that make body sitting at a desk crave a dark basement to flail around in."

- Stereogum om Soft Hell

Hvis du endnu ikke er bekendt med Pills skude læsset med post-punk, no wave og freak-jazz er dette øjeblik bestemt det rette tidspunkt at hoppe ombord!

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 12. feb 2019
Add to Calendar