LØRDAG 16. NOV 2019 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 60KR

PINEMOON

RELEASEKONCERT

DJ JONATHAN SCHULTZ

SUPPORT: TBA

Det ulmer af melankoli i den melodiske og stemningsfulde shoegaze, som Pinemoon maner frem på sit debutalbum Miracle, der udkommer på Pinhead Music d. 15. november. Dagen efter kan du opleve bandets dragende musikunivers, når de spiller releasekoncert på Loppen.

Pinemoons første to singler fra det kommende debutalbum har allerede fået flot omtale, og er desuden blevet spillet på både amerikanske og britiske radiostationer. Ifølge DR’s Karrierekanonen har bandet markeret sig “som et ambitiøst projekt”, mens musik-sitet GFR har beskrevet Pinemoons EP-debut som “særdeles indbydende”.

Bandet trækker på rockmusikkens energi, men tager sig samtidig tid, tror på materialet og dvæler ved de drømmende arrangementer, der vækker mindelser til såvel Slowdive og Pale Saints som til David Lynchs kultserie Twin Peaks. De klare referencer til trods formår Pinemoon at finde sit helt eget musikalske ståsted.

Pinemoon består af erfarne musikalske kræfter, som gennem 20 år har spillet sammen i andre sammenhænge, og bandets livekoncerter er derfor båret af fortrolighed, intimitet og overskud.
 Debutalbummet er optaget på bånd og mixet analogt for at sikre, at lyden er varm og nostalgisk, og at musikken fremstår ægte og stilren.

Den melankolske grundtone er ikke blot en musikalsk klædedragt, men er også uløseligt forbundet med albummets eksistentielle tema. Pinemoons medlemmer er vokset op i stærkt kristne miljøer, hvor en urokkelig tro på guddommelig indgriben i livskriser og vanskelige situationer ikke gav megen plads til tvivlen. Pladen kredser om den forvirring og skuffelse, som opstår, når et fast forankret verdenssyn krakelerer i mødet med det levede liv.

Albummets titelsang "Miracle" kan således anskues som en kritisk replik til det “gamle jeg”, mens numre som "Long Dive" rummer et håb om alligevel at finde hvile og forlige sig med en vanskelighed, hvor alt ser anderledes ud, end man er blevet fortalt.

Glæd dig til at blive svøbt saligt ind i Pinemoons behagelige, musikalske klæder lørdag d. 16. november på Loppen!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 16. nov 2019
Add to Calendar