SØNDAG 27. SEP 2020 - KL 19.00
ENTRÉ: 60KR

POPKORN NORDIC

Kom og oplev de bedste, nye musikacts på Sjælland når Popkorn Nordic løber af stablen til september på The Tivoli, Kulturværftet, Gimle, Tapperiet, Kulturium, Loppen, Slagelse Musikhus og STARS.

POPKORN NORDIC er Sjællands og Skånes nye dansk/svenske talentudviklingsplatform. De første bands er nu udvalgt og skal d. 27. september dyste i de indledende runder på Loppen. Så hvem ved? Måske står du om fem år og tænker tilbage på denne aften, hvor du var en af de første, der opdagede de nye store stjerner på musikscenen? Præmierne er lønnede festivaljobs i Danmark og Sverige og et skræddersyet coachingforløb. Juryen består af brancheperson Mikkel Wad Larsen + Loppens kunstnerisk leder Jasper 'Japser' Jensen samt en musikrepræsentant udpeget af spillestedet.

ALLE PUBLIKUMMER HAR OGSÅ STEMMERET PÅ AFTENEN, OM HVEM DER GÅR VIDERE.

De udvalgte bands 2020 er:

ZOO ME NOW (Alternativ Rock)
Melodiøs, alternativ rock, med fokus på mødet mellem det smukke og det skæve. Under sammensmeltningen af disse kontraster er den frie fortolkning altid i spil. På lydfladen arbejder rocktrioen med en blanding af synth, distortion og oktaver, der sammenflettes i karakteristiske stemninger, i en blanding af energiske udbrud.

KONVOJ (Rock)
Københavner trioen, KONVOJ, underkaster sig rockens dramatik og repræsenterer en modpol til det overtænkte og polerede. Med en umiddelbar kompromisløshed dyrkes det umiddelbare.

Son og Sun & The BombaSquad (Hiphop/Dancehall)
Son of Sun er rapper, producer og fænomenal høj-energisk performer født i Kenya opvokset i Silkeborg og bosiddende i København.  
Lyden er et mix af Hip Hop, Reggae Funk & Dancehall leveret live af bandet "The BombaSquad".
Gør jer klar til en grænseoverskridende og medrivende rim-slyngel med et tårnhøjt teknisk niveau.

HAAB (Dreampop)
HAAB er et band med Hannah Sommer i fronten. Deres lyd er et spændende genremix som munder ud i poetisk dreampop musik. Universet er fint og sårbart samtidig med at det kulminerer med en mørk rå tyngde.

Regel (Pop)
Bandet Regels musikalske univers bliver malerisk serveret af en stemningsfuld vokal, skæve twist instrumentalt og et solidt sangskriver fundament. Historierne rummer hjerteskærende, unævnelige, yndige samt elskelige nuancer fra det ægte levede liv.

Vinderen får:

• Alle semifinalebands får en times coaching med en professionel performancecoach.

• Den danske og den svenske vinder får et skræddersyet coachingforløb med en professionel musikbrancherepræsentant.

• Vinderne får lønnet festivalgig på Helsingør Festivalen (DK) og svensk festivalen (SE) i 2021.

• Udvalgte bands får skriftlig feedback på deres optræden fra en professionel jury af danske og svenske branchefolk.

• Udvalgte ansøgere bliver inviteret til en branchedag med mulighed for at møde den danske og svenske musikbranche. 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 27. sep 2020
Add to Calendar