SØNDAG 31. OKT 2021 - KL 19.00
GRATIS

POPKORN NORDIC 2021

Den bedste musik fra Sjælland og Skåne skal findes, så det er derfor nu, at lokale bands og artister skal tilmelde sig talentudviklingsprogrammet POPKORN NORDIC og få mulighed for at møde den danske og svenske musikbranche og spille på de store scener. Tilmeldingsfristen er den 15. augugust 2021.

Skåne og Sjællands talentlag skal forbindes via livekoncerter, netværksarrangementer og seminardage. Derfor leder POPKORN NORDIC sammen med spillesteder og liveaktører fra hele Sjælland og Skåne nu efter de bedste lokale bands og artister på hele Sjælland. POPKORN NORDIC er for alle bands og artister, som spiller egne numre uanset genre, og som er bosat på Sjælland eller i Skåne.

Rekrutteringen til sensommeren og efteråret livekoncerter skydes nu, og lyttejuryen bag POPKORN NORDIC sidder allerede nu klar til at udvælge deltagerne. Så hvis du/I gerne vil ud og spille til efteråret, og I samtidig er klar til at udvikle jer som band/artist sammen med andre dygtige musikacts, er det nu, I skal tilmelde jer!

Se mere på: www.kuto.dk/popkornnordic

Gevinsten for de liveacts, der klarer sig bedst, er et skræddersyet coachingforløb og festivaljobs på Helsingør Festival 2021 og i Sverige. POPKORN NORDIC handler først og fremmest om at udvikle sit musikalske talent. Derfor modtager alle deltagende bands og artister coaching og møder den danske og svenske musikbranche undervejs.

Tilmeldingsfristen er d. 15. augugust 2021 og du/I tilmelder jer på linket her: https://kuto.dk/popkorn-nordic-2021-tilmelding/

HVAD FÅR DU/I SOM ANSØGER

  • Alle ansøgere bliver inviteret til en seminar- og branchedag med mulighed for at møde den danske og svenske musikbranche.

  • Alle udvalgte bands får feedback på deres liveoptræden fra en professionel jury af dansk/svenske branchefolk.

  • Alle udvalgte bands modtager læring om musikbranchen i form af workshops/webinarer.

  • Alle semifinalebands får coaching med en professionel musikbranche-ekspert.

  • Den danske og den svenske vinder får et skræddersyet coachingforløb med en særligt udvalgt professionel musikbrancheekspert.

  • Den danske og svenske vinder får betalt festivalgig på Helsingør Festivalen (DK) og svensk festival (SE) i 2022.

INDLEDENDE RUNDER
31. aug. Gimle, Roskilde
3. sep. Slagelse Musikhus
23. sep. Stars, Vordingborg
30. sep. Richter, Gladsaxe

KVARTFINALER
14. okt. Tapperiet, Køge
31. okt. Loppen, Kbh

SEMI- OG FINALE
25. nov. Kulturværftet, Helsingør
22. jan 2022 – The Tivoli, Helsingborg (SE)

SAMARBEJDSPARTNERE
8 Partnere: Mejeriet i Lund (SE), Skånsk Live (SE), Gimle Roskilde, Tapperiet Køge, Loppen Kbh, Helsingør Festival, HX Festival (SE), Stars Vordingborg, Slagelse Musikhus, Helsingborg/Helsingør samarbejdet, Studiefrämjandets 9 skånske satellitenheder.

Popkorn Nordic fortsætter sit succesfulde forløb i Skåne og på Sjælland i 2021, og tiden er inde til at introducere en ny struktur. I 2021 skifter det danske ejerskab af Popkorn Nordic hænder til Kulturværftet i Helsingør, og vi siger en stor tak til Kultur- og Musikmetropolen, som har haft tøjlerne siden opstarten i 2019.

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 31. okt 2021
Add to Calendar