TORSDAG 16. NOV 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 50KR

PRETTY CITY(AU)

DEERBORN

Psych mødte grunge og sammen fik de Pretty City. Det australske band bringer gennemført syre-glam-attitude med sig fra den anden side af ækvator når de drager på deres første europæiske tour i november. Bandets anmelderroste debutplade, Colorize, skabte vild begejstring på den amerikanske College Radio, hvor den lå på hitlisten i over 3 måneder i streg. Dette åbnede for en tour i USA og Canada, med stor succes. Denne europæiske tour vil være bandets hidtil største sammensatte tour på udenlandsk grund, og bringer dem rundt i det meste af Europa!

Pretty City spiller psych-rock, men bliver også sammenlignet med hårdere bands som Smashing Pumpkins og blødere og mere drømmende kunstnere som Tame Impala.  En blanding der på forunderligvis gør Pretty City til en umådelig groovy og rockene oplevelse, på samme tid.

Kom selv og oplev den grungede psykedeliske power fra Pretty City når de rammer Loppen d. 16. november!      

SUPPORT: DEERBORN

Deerborn er lige dele moderne og old school folk, mørk americana, indie, alternativ country og rendyrket rock. Deres musik er bundet sammen af en følelsesmæssig dyb kerne, som får det hele til at vibrere med en sådan intensitet du ikke vil finde særlig mange andre steder. Bandet består til dagligt af de fire medlemmer, Lasse Nørby Daniel Buchwald, Dennis Winterskov og Aks Fogh, men udvider med to ekstra mand når de spiller live, og den energi der skinner igennem deres live performances er så intens at den hiver publikum helt ind og videre ud på en rejse i musikkens mange følelsesmæssige lag. Glæd dig til at opleve de anmelderroste Deerborn som support for Pretty City.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 16. nov 2017
Add to Calendar