TIRSDAG 28. MAJ 2019 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 100KR

PRIESTS(US)

smash!bang!pow! og Loppen præsenterer: Priests (US)

D.C.-punkerne i Priests står den 5. April klar med udgivelsen af deres andet album ‘The Seduction of Kansas’, men allerede i dag offentliggører de en stor verdensturné, som heldigvis byder på et stop på Loppen i København d. 28. maj.

Siden 2012 har trommeslager Daniele Daniele, vokalist Katie Alice Greer og guitarist G.L. Jaguar været en inspirerende anomali på den moderne musikscene. De er et band, som spiller efter egne regler og er et levende bevis på, at det stadig er muligt at arbejde på egne vilkår for kollektivt at dyrke sin egen musikalske verden. Og gudskelov for det!

De tre medlemmer i Priests kommer egentlig fra Washington D.C., men på deres nyeste album ’The Seduction of Kansas’ stiller bandet spørgsmålstegn ved den ofte potente fremstilling af staten Kansas i amerikansk historie og politik. “A chorus of whoever is trying to persuade the social consciousness of Kansas”, synger Katie Alice Greer så fremragende på bandets første single ‘Seduction of Kansas’ og fortsætter ved at kalde forestillingen for “a drawn out charismatic parody of what a country thought it used to be”. Singlen er bandets reneste popsang til dato og fremviser på fornemmeste vis netop dét, som Priests gør bedst - nemlig at få os til at tænke samtidigt med at røre os med deres musikalske kompleksitet.

Deres længeventede andet udspil er produceret af producer John Congleton, som bl.a. har arbejdet sammen med Angel Olsen og St. Vincent. Han tog Priests ud af D.C. og ud til hans Elmwood Studio i Dallas, for at give bandet en mere hermetisk tilgang til indspilningen, og resultatet får vi at høre til april.

Kom og oplev bandet, når de forholder sig til den amerikanske realitet anno 2019 på Loppen d. 28. maj, og mærk at D.C.-punken stadig lever i allerbedste velgående.
 

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 28. maj 2019
Add to Calendar