TORSDAG 01. MAR 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 100KR

PROFANATICA(US)

AUROCH(CA)

RITES OF THY DEGRINGOLADE(CA)

PROFANATICA er Black metal fra USA.
Profanatica er på flere måder et legendarisk black metalband, både i forhold til deres musik men også i den egentlige forstand, da bandet faktisk er et af de første black metalbands i USA. De blev dannet i de mørke og blodige 90’ere. Profanatica lagde i begyndelsen scener ned gennem hele USA med deres fuldkomne blasfemi og barbariske primitivisme og trak sig derefter tilbage til skyggerne som et kultikon, der først skulle genopstå år senere, da den sorte metal-scene endelig havde vokset sig stor og stærk. Da bandet returnerede i 2007 var det med fuld styrke og med den kendte Profanatica signaturlyd helt intakt. Nu, ti år efter, står Profanatica stærkere end nogensinde før og er stadig i stand til at udvikle deres lyd og overraske deres publikum.

RITES OF THY DEGRINGOLADE er black- / dødsmetal fra Canada
Den første inkarnation af Rites Of Your Degringolade, der spænder over seks år mellem udgivelserne af deres selvbetegnede demo i 1999 og deres tredje album i 2005, var præget af en form for kontrolleret kaos og en unik hybrid af black- og dødsmetal, der virkelig skar sin egen niche i genren, men derefter blev lagt til hvile alt for tidligt.
Efter en pause på ti år gendannede grundlæggeren af bandet Paulus Kressman bandet i 2015, med det mål at spille nogle liveshows og måske endda udgive nyt materiale. Det sidste er nu, heldigvis ved at blive opfyldt, med optagelsen af en en-sangdemo, der bekræfter at bandet intet har mistet af styrke i deres dvaletid.

 
AUROCH er dødsmetal fra Canada
Det vancouverbaserede dødsmetalband har siden udgivelsen af deres "Taman Shud" LP fra 2014, langsomt fået anerkendelse som et af de mest aktive bands på scenen. Siden da har dødsmetal-powertrioen bestående af vokalist / guitarist Sebastian og vokalist / bassist Shawn Haché (som begge også er med i det genrebeslægtede band MITOCHONDRION) og trommeslager Zack Chandler, været konsekvent aktiv på livescenen med USA og Canada som hovedaftagere og med en nyligt overstået Europatur under bæltet.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 01. mar 2018
Add to Calendar