TORSDAG 25. APR 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 90KR / DØR: 100KR

PSYCH NIGHT SPRING EDITION:

COSMIC WAVES

SKIFTING

MÅNESKJOLD

Virkelighedsfjern og Underklang præsenterer i samarbejde med Loppen:

COSMIC WAVES, SKIFTING & MÅNESKJOLD

Underklang og Virkelighedsfjern er gået sammen med Loppen om at lave en PSYCH NIGHT Spring Edition d. 25. april, hvor både Cosmic Waves, Måneskjold og Skifting danner rammerne for en aften, hvor Loppen skal syde i psykedelisk sødme fra Københavns undergrund.

Cosmic Waves er et shoegaze/post-punk band med base i København, men med medlemmer fra både Luxembourg, Sverige, såvel som Danmark. Musikken bevæger sig mellem det mørke og indadvendte til det eksplosive og støjende med stramme og fængende sangstrukturer. Det hele bindes smukt sammen af en markant kvindelig vokal, der er drømmende og længselsfuld, og til tider giver sangene et melankolsk udtryk.

Live er Cosmic Waves kendt for deres fængslende og energiske shows, der både rummer smukke og up-front aggressive øjeblikke. Siden bandets begyndelse i 2017 har de haft travlt. Indtil nu omfatter bandets udgivelser den selvbetitlede EP ‘Cosmic Waves’ (2017), en live-EP (2018) og den splinternye EP ‘Control’ fra februar 2019.

 

Skifting er et af de danske bands der har vist at de sonisk mestrer en guitardrevet psykedelisk rockmusik . Skifting skiller sig ud alene ved måden guitarerne ligger på, i en vekslen mellem tunge rock riffs og smukke kaotiske eksplosioner, der uberegneligt regner ned gennem musikken.

Læg dertil en Manchester orienteret bassist og en prog metal-trommeslager og hør hvad der sker. Skifting er pladeaktuelle med en ny EP, der udkommer d. 5 april.

 

Måneskjold er lyden af en motorcykel der penetrerer væggen mellem dine hjernehalvdele.

For det meste skaber bandet en punket form for spacerock på dansk. På Hvidovre Bibliotek er kvartetten endvidere rubriceret under kategorierne klassisk rock/ psykedelisk / punk.

24. marts 2019 udkommer deres split med De Forbandede på sort vinyl. Denne opfølger den anmelderroste plade Kometen Kommer fra 2016. 2019 skal også bliver året, hvor de indspiller deres anden fuldlængde.

Glæd dig til at blive revet med, når vi pakker Loppen med al den psych vores scene kan rumme d. 25. april!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 25. apr 2019
Add to Calendar