LØRDAG 09. NOV 2019 - KL 21.00
UDSOLGT

PUP(CA)

SLØTFACE(NO)

Det Torontobaserede punkband PUP er endelig tilbage med deres længeventede tredje album Morbid Stuff, hvor de lyder vredere end nogensinde før. Til efteråret tager de på Europaturné, der bringer dem forbi Loppen d. 9. november. 

Oven på bandets to første udgivelser har PUP brugt de sidste år på at vende verden på vrangen med deres intense koncerter. Deres andet album The Dream Is Over sikrede bandet velfortjent anerkendelse fra New York Times, Pitchfork og SPIN, der har cementeret dem som et af de mest spændende og energiske upcoming bands indenfor punkscenen.

Den nye plade Morbid Stuff, der udkom d. 5. april, er produceret af Dave Schiffman (Vampire Weekend, Weezer, The Mars Volta), og er uden tvivl bandets bedste og mest fuldkomne udgivelse indtil videre - en støjende, bidende og hensynsløs sjov ode til nihilisme og depression.

De tre år, der er gået fra The Dream Is Over har bestemt været ventetiden værd, og på Morbid Stuff forener PUP både vrede, prog og punk med fængende melodier i ét samlet udtryk, der rammer lige så hårdt som et faceplant mod kantstenen.

"Morbid Stuff is 37 minutes of safe, sweaty space to process your worst feelings..." Pitchfork (7,9/10)

Vi ser frem til en sveddrypende aften d. 9. november i selskab med canadiske og live-stærke PUP med deres stærke take på melodisk punk!

Support: Sløtface

De norske power pop-punkere i Sløtface (udtales "slutface") er på trapperne med nyt materiale og ligesom deres musikalske slægtninge fra PUP, er de garanter for et stærkt liveshow. Bandet debuterede med fuldlængden "Try Not To Freak Out" i 2017 ovenpå hele fire EP'er, og pladen blev godt modtaget i både udlandet og i Norge, hvor de vandt Spellemannprisen i rockkategorien. 

Der har siden været stille på udgivelsesfronten, men med den nye killer-single "Telepathetic" fra slutningen af juni har Sløtface i den grad vist, at de fortsat har masser på hjerte. I et interview med Clash forklarer de, hvordan sangen blev til ovenpå en lang dag med indspilninger, så mon ikke vi snart kan forvente mere. Indtil skal du blot glæde dig til et brag af en aften på Loppen d. 9. november!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 09. nov 2019
Add to Calendar