FREDAG 01. OKT 2021 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 220KR

R.A. THE RUGGED MAN(US)

ALL MY HEROES ARE DEAD ALBUM RELEASE TOUR

A-F-R-O (ALL FLOWS REACH OUT)(US)

MANUS BELL & KCL(DK)

OBS! Koncerten er rykket til fredag d. 1. oktober 2021, og købte billetter vil fortsat være gyldige til den nye dato. Skulle man være forhindret i at deltage, kan man refundere sin billet eller konvertere den til et gavekort frem til fredag d. 14. maj.

Den amerikanske rapper R.A. The Rugged Mans ry er ikke at tage fejl af. Hans flow er eminent, teksterne er intelligente og hans stage-presence har sikret ham stor anerkendelse hos flere sværvægtere indenfor hiphop. Han har netop annonceret nyt album og rammer i den forbindelse Loppen d. 28. maj med A-F-R-O og support fra danske Manus Bell og KCL.

R.A. The Rugged Man er en af ​​de mest fascinerende figurer indenfor amerikansk rap og har med sine kritikerroste album opnået en essentiel plads i hiphop-historien. Lige siden start 90'erne har The Rugged Man sat baren højt, og gået fra kult-status i undergrunden og et udskud indenfor branchen til en af de mest anerkendte rappere indenfor klassisk hiphop.

Hvad enten teksterne er vulgærer, humoristiske, følsomme eller politiske formår R.A. The Rugged Man altid at holde et overlegent lyrisk niveau, og har arbejdet sammen med hiphop-legender som The Notorious BIG, Wu-Tang, Tech N9ne, Rakim, Mobb Deep, Talib Kweli, Kool G Rap, Public Enemy, Brother Ali og mange flere. 

"R.A. er en forunderlig karakter der appellerer til alle ens følelser for god hiphop; han er teknisk overlegen, han er intelligent, han er frastødende, men enormt morsom, og så har han en helt vildt tosset personlighed" - Gaffa

I foråret 2020 udgiver R.A. The Rugged Man albummet All My Heroes Are Dead, der spås til at være hans bedste album til dato, og d. 28. maj 2021 kan den forvredne rapper igen opleves på Loppen i selskab med A-F-R-O (All Flows Reach Out) og support fra Manus Bell og KCL.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 01. okt 2021
Add to Calendar