SØNDAG 09. APR 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 145KR

RAH DIGGA(US)

RAH DIGGA

Rah Digga er en amerikansk rapper fra New Jersey. Hun er medlem af Busta Rhymes Flipmode Squad og er en yderst skilled rapper. Hun begyndte sin karriere i gruppen Outsidaz og blev opdaget af Q-Tip (A Tribe Called Quest), som introducerede hende til Busta Rhymes, hvorefter et langt samarbejde og venskab begyndte. Siden da har hun haft en lang og produktiv karriere og har bl.a. også samarbejdet med Bahamadia, Beyonce, Wyclef Jean og mange flere. 1990-2000-tallets Hip Hop æra havde ikke været det samme uden Rah Digga!

I 2000 udgav hun det anmelderroste album "Dirty Harriet" med gæster som Busta Rhymes og Eve. Hendes singler "Imperial" og "Break Fool" toppede "The Hot Rap Singles" hitliste i USA, hun vandt BET Hip Hop Award for "Touch It ( remix) " og er blevet nomineret til intet mindre end fire BET Awards, to BET Hip Hop Awards og to MTV Video Music Awards.

 

Rah Digga har altid været en meget tung og erfaren rapper og er som artist ofte med når Hip Hop historie bliver fortalt. Hun er anerkendt i VICE’s store bog "History of Hip Hop" og Paul Edwards ”How To Rap”, og er let genkendelig på sin ru mørke basstemme

Når Rah Digga gæster Loppen i April, er det hendes første gange nogensinde på scenen i Danmark!

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 09. apr 2017
Add to Calendar