TORSDAG 24. OKT 2019 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 120KR

REBECCA LOU(DK)

Den 24. oktober kommer til at stå i punkrockens tegn, når den punkede skrålhals Rebecca Lou blæser uslebne rockhits ud på Loppen.

Tilbage i skoletiden fik Rebecca Lou at vide, at hun lavede for meget larm. Og til kor fik hun at vide, at hun sang for højt. Så det stod ligesom skrevet i sol og stjerner, at Rebecca Lou skulle starte et rockband. Det har hun dyrket i godt over et årti nu, og hendes vokal undlader aldrig at imponere (eller at lave larm). Rebecca Lou stod tidligere i front for hard rock bandet Stella Blackrose. Hun har siden startet et nyt band op i eget navn. Sammen med sit band skriver hun rå, uslebne, punkede rockhits med omkvæd, der sætter sig fast.

Hendes vokal er et definerende varemærke for lyden. Hun stønner, trygler, hvæser og kradser. I 2018 udgav Rebecca Lou ep’en Skeletons, hvor sange som B**ch U Look Good & P6 hittet I Wanna Be Your Everything for alvor banede vejen for bandet både herhjemme og i Tyskland.

Den 30. August er Rebecca Lou og hendes band klar til at sende deres debutalbum Bleed på gaden. Singleforløberen Not 4 U, som udkom i februar, strøg i direkte rotation på P6 Beat, og bandet er sidenhen annonceret til Roskilde Festival. Den 24. oktober står Rebecca Lou og band klar til at fyre den af på Loppens scene.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 24. okt 2019
Add to Calendar