LØRDAG 14. APR 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 130KR

RED WARSZAWA

XETTIA

“Kys din sjæl og dans din fødsel” er et mental/fysisk tilbud til gravide i Københavns Kommune. Nu har Red Warszawa så lånt titlen og hvorfor?? fordiiii.... det lød meget godt. At det så i Red Warszawa er blevet til “Kys din fødsel” er en anden snak.

Når Red Warszawa er i mødregruppe laver de simulerede fødsler og siger til hinanden “Du føder så smukt”. Det har de nemlig set i filmen “4 fødende kvinder fra 1975” (en film om store buske). Nogle gange simulerer Red Warszawa også naturfødsler, på en sten i en flod. Det er så smukt. Når Red Warszawa er færdige med at føde, vender de tilbage til mødregruppen og udbryder “Hvor bliver det skønt at menstruere igen!”. Kom og kys din fødsel eller genfødsel, når Red Warszawa rammer dit lokale spillested.

Support: Xettia

Med rødderne solidt plantet i den københavnske muldjord, bringer Xettia nu den københavnske undergrund til resten af landet! Xettia spiller en heftig blanding af død, groove og melodiøse passager. Efter Xettias debut ‘Feather Storm’ i foråret 2017, har Xettia nu gravet sig op ad muldjorden igen og er klar med nye sange, og et knusende nyt show at kaste ud over scenekanten!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 14. apr 2018
Add to Calendar