LØRDAG 10. MAR 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 100KR

REST IN BEATS

ANNELISE

REST IN BEATS

Rest In Beats er snørklet dansk poesi der hviler ovenpå levende, tektoniske, triphop beats. Duoen består af to legesyge sjæle, som er kendte for deres intense synergi på scenen og samspillet mellem de to har vakt begejstring på spillesteder over det meste af Danmark. 

Forsanger Rezwan Farmi’s ekspressive vokal og dragende, poetiske tekstunivers skaber, sammen med Sebastians leg med samplere, synthesizere og pladespillere, en intens og nærværende lyd, der til tider fører tankerne hen på triphop-legender som Portishead eller danske Under Byen.

I december 2014 udgav Rest In Beats deres roste debut-EP “Stadig med, Stadigvæk” gennem Machine Drops Productions. Efterfølgende udgav gruppen sangen, “Fugle kan Dø”, der stadig bliver flittigt spillet på P6 og nummeret er ligeledes kåret af den elektroniske musikblog Regnsky, som et af de bedste numre i 2016.

 
I 2017 blev de kåret som én af årets vindere af DR's talentudviklingsprogram KarriereKanonen, og spillede ligeledes til årets P6 Beat Rocker Koncerthuset, hvorfra man kan høre sangen, "Synge Igen" i linket til højre.
Duoen arbejder lige nu på deres næste EP, der er sat til udgivelse i start april 2018, så mon ikke man kan forvente nogle nye tracks til aftenens koncert.

SUPPORT:

ANNELISE

Annelise er en af de få piger herhjemme, som er kommet for at rappe. Annelises koncerter er sprængfyldt med energi og man kan ikke undgå at blive revet med af hendes insisterende optræden og den overbevisende autoritet på scenen. Sammen med produceren og DJ’en Milad Genius er der lagt op til en af de slags liveoptrædener som man ikke vil gå glip af. 
Sådan beskriver Soundvenue Annelises live optrædender, og det lover jo godt for aftenens support!

 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 10. mar 2018
Add to Calendar