ONSDAG 05. FEB 2020 - KL 20.30
ENTRÉ: 200KR

ROBERT GORDON(US)

DARREL HIGHAM(UK)

Jerry Lee Lewis sagde engang at ”Robert Gordon is the real deal”, Bob Dylan og Iggy Pop har skrevet sange til ham, og Bruce Springsteen gav ham “Fire” og spillede endda klaver på sessionen. Gordons ikoniske plader sammen med den legendariske guitarist Link Wray markerede begyndelsen af den store rockabilly bølge, som åbnede dørene for The Stray Cats og mange andre bands. Den 5. februar kan han opleves sammen med engelske Darrel Higham på Loppens scene.

Tilbage i ’77 indspillede Robert Gordon to indflydelsesrige plader sammen Link Wray. For første gang i mange år hørte folk autentisk rock ’n’ roll igen, og det inspirerede mange til at starte deres egne bands. Ekstra Bladet kaldte Gordon for ”Elvis’ arvtager”, og med singler som 'Red Hot' og 'The Way I Walk' kom de ind på hitlisterne verden rundt. Wray flyttede på et tidspunkt til Danmark, men Gordon fortsatte i sammen stil sammen med eminente guitarister som Chris Spedding og Danny Gatton. Dette resulterede i mindre hits som 'Rockbilly Boogie' og 'Someday, Someway'.

Og selv nu, 40 år senere, holder han fortsat stilen. Manden med den imponerende baritonstemme har konstant nægtet at gå på kompromis, og det er også derfor, at Amerikanerne kalder ham for en ”dying-for-the-art-rocker". Robert Gordon har lige indspillet en ny plade i Austin, Texas og den ligger helt i forlængelse af hans første plader med Link Wray.

Den 5. februar spiller Robert Gordon på Loppen, og han tager endnu en rock ’n’ roll gigant med i form af Darrel Higham. Higham har i de sidste 25 år været én af de mest populære artister på rockabilly scenen, og derudover er han en fremragende guitarist, som kalder Eddie Cochran som sin største indflydelse. Higham har arbejdet sammen med musikere som Brian Setzer, Jeff Beck og Imelda May - sidstnævnte har han endda været gift med.

Med koblingen af Gordon og Higham får du yo af de største rock ’n’ roll navne sammen i én dynamisk pakke, med et band som virkelig kan spille musikken. Både Robert Gordon og Darrel Higham spiller deres mest kendte sange, og derudover er der nogle overraskelser. I kan roligt glæde jer, for det bliver en aften ud over det sædvanlige på Loppen til februar!

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 05. feb 2020
Add to Calendar