ONSDAG 15. NOV 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 80KR

THE RUMJACKS(AU)

PUNK MAHONE(SE)

The Rumjacks er fra australien, men det kan man ikke høre på musikken.  ”Det er ligesom at vokse op med en tåre i øjenkrogen og en storm herskende i dit hjertet.” -Sådan forklarer The Rumjacks forsanger, Frankie McLaughlin, bandets musikalske historie og uddyber: ”Vi voksede op med de skotske og irske plader i vores forældres musiksamling, indtil vi blev ældre og kolliderede, med hovedet først, ind i punk-rocken.”

Netop denne beskrivelse af bandmedlemmernes musikalske arv, definerer The Rumjacks fremfor alt andet, imens de baner deres egne veje gennem det filtrede musikalske landskab de bevæger sig i. Genren kan bedst beskrives som keltisk-punkrock og i november bringer The Rumjacks det skotske højland og de grønne irske sletter til Danmark, når vi inviterer til en live performance i punk-rockens tegn, som du sent vil glemme!

Support

Det hårdarbejdende folkpunk-band PUNK MAHONE fra Sydsverige kommer og spiller support denne aften på Loppen.

Punk Mahone har de sidste år spillet en del shows, bl.a. på en del sommerfestivaler så som ”Rock It” ”HX” og ”Berzerk”. De var for nyligt i studiet og har efterfølgende udgivet fem numre.  Med deres baggrund i punk, folk og heavyrock har bandet i modsætningen til et klassisk rock-setup med guitar, bas og trommer, også banjo, mandolin og violin med på scenen.  Knæ og tandbeskyttere bliver anbefalet til Punk Mahones live performances!

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 15. nov 2017
Add to Calendar