MANDAG 05. JUN 2017 - KL 19.00
GRATIS

RYTMISK MUSIKKONSERVATORIUM

EKSAMENSKONCERTER

ADI TRACKS

KUEE

KASPAR VIG

RMC præsenterer:

ADI TRACKS // KUEE // KASPAR VIG

 

Oplev spændende musikere fra Københavns talentmasse, når Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) inviterer til gratis 1. års-kandidatkoncerter på Loppen.

Adi Tracks presents: The Underground Technodrome Sessions Vol. 2. (UTSV2)
Med sin langsomt udviklende og elektronisk baserede lyd, kendt fra hans ’Lost Tapes’-ep’er, graver Adi Tracks sig videre ind i beatmaking, udforsker nyt territorium og blander elementer kendt fra dub, trap og vaporwave.

KUEE
Konrad Ullrich er forelsket i to meget forskellige måder at skabe musik på. På den ene side er han vild med at spille jazz-trommer og improviseret musik, på den anden side elsker han at skabe elektronisk musik med computeren. Hans mål er at kombinere sine to kærligheder.

For at kunne forene de elektroniske musikinstrumenters moderne fremskridt med nutidens jazzmusikeres musikalitet og viden, har han udviklet skræddersyet software, der giver alle musikere en stor palet af farver. Farver, der vil blive brugt til at male et lydbillede mellem komponerede elementer og fri improvisation.

Til denne koncert har Konrad med trioen KUEE samlet musikere, der er fantastiske improvisatorer og modige nok til at tage på sådan en rejse. Rūdolfs Macats på piano har den sjældne evne til at gøre et hvert lille musikalsk øjeblik til en dybere oplevelse. Vokalist tba.

Kaspar Vig

Det er inde mellem træerne. Ude ved motorvejen. Og himlen. Er så blå. Som dine øjne. Det er noiaren. Det er Danmark. Og i haven. Er der ingen vilde planter.

Albummet 'Farlige minder' er fuldbyrdelsen af et intenst og nært samarbejde mellem sanger og sangskriver Kaspar Vig, og producer og musiker Joachim Kollerup. Det er et drømmende og storladent musikalsk værk, som hjerteskærende og apatisk beretter om livet og tilværelsen i Danmark, i en verden i ekstrem kulturel forandring.

På 'Farlige minder' mødes musikere på tværs af genrer og miljøer og samler cremen af diversiteten fra den moderne danske pop- og jazzundergrund. Christian Balvig, der selv er aktuel med pladen 'Associated with Water', har skrevet albummets stryger- og blæser-arrangementer og spiller keyboard og synth til koncerten. Rasmus Oppenhagen Krogh, der snart er aktuel med albummet 'Distill', er med på guitar og Bjarke Kjemtrup fra prog-pop bandet Young Dinosaur spiller trommer. Pelle Casius Lambert spiller bas, Line Vognstrup fra Lars and the Hands of Light synger kor og Yohan Ramon fra bla. Folkeklubben er med på percussion.

Koncerten er en smagsprøve på 'Farlige minder', som er i slutfasen af indspilningerne og forventes færdigproduceret over sommeren.

TILFØJ TIL KALENDER
Mandag 05. jun 2017
Add to Calendar