FREDAG 15. JUN 2018 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 145KR

THE SCIENTISTS(AU)

 

Det australske punkband The Scientists eksisterede i første omgang fra 1978 til 1987, hvor de blev kendte på at lave musik om hvordan det var at være ung i forstædernes Australien. Derefter havde bandet et omskifteligt liv med forskellige medlemmer og mere tvivlsomme udgivelser men har de sidste 10 år været aktive igen, med hele den originale besætning.

The Scientists er det fødte cultpunk-band; på samme tid frygtet og æret for deres tacky, og alligevel stilfulde, fremtoning og deres terroriserende lyd. Sidste år udgav det anerkendte Chicago-baserede label Numero Group en compilation ved navn "A Place Called Bad", bestående af det bedste fra bandets bagkatalog, til stor begejstring hos den internationale musikpresse:

"This four disc history provides proof positive that Australia gave you Grunge" Jason Anderson- 9/10 Uncut Magazine.

"Audaciously genre crunching". Kris Kneeds, Classic Rock 8/10

"Experimental Jet Set, trash and 4 stars!" Tim Peacock, Record Collector.

"Salmon and co's pioneering post–punk demolition recreation of the blues has proved justly influential" Andrew Perry – MOJO 4 stars

Når The Scientists gæster Loppen til juni er det med det klassiske 1985 lineup, bestående af KIM SALMON, BORIS SUJDOVIC, LEANNE CHOCK, TONY THEWLIS. 

 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 15. jun 2018
Add to Calendar