FREDAG 24. AUG 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 50KR

SECOND HAND SESSIONS

PRÆSENTERER:

VENEER

GØGEREDEN

Fredag d. 24. august gentager Loppens egen rockklub, Second Hand Sessions, succesen fra debuten i juni og inviterer endnu engang ind til en aften i rockmusikkens tegn. Denne aften byder på hardrock fra Veneer og Gøgereden!

 

Veneer er et nyt band med base i København, der spiller alternativ rock, hvor den medbragte gigbag er proppet med sprøde riffs og høj energi. I januar udgav kvintetten singlen 'Waiting for Me', der kan høres på diverse streamingtjenester og er blevet anbefalet af KarriereKanonen. I løbet af 2018 har bandet fulgt op på singlen med de to tracks 'Broke' og 'Wrong', som ligeledes kan høres på din foretrukne musikportal. 

Veneer har allerede været godt omkring undergrundens koncertsteder såsom Rust, Tapperiet, Underwerket, Pumpehuset og diverse festivaler, og er i intet mindre end topform, når de gæster Loppen sidst i august.

 

Gøgereden er historien, der fortælles, når der er åbent hus på anstalten. Det er ekkoet, som løber ned ad gangene og males i graffiti på væggene. Det som du lige har på tungen, men ikke helt kan sætte ord på. Som var det at Bob Dylan var forsanger i Guns n’ Roses eller C.V. Jørgensen var danskeren i Metallica. En sammenkogt ret, smagt til med en smule Pink Floyd serveret på langborde indridset med filosofiske og eksistentialistisk spørgende danske tekster. Bandet har allerede gjort hovedstaden rundtosset med deres hårdtslående og forførende guitarriffs, og er nu klar til også at blæse Loppen bagover.

Så hold godt fast i småkagerne, når anstaltens toner finder vej til dine trommehinder og lader tid og rum opløse. Hvad end du er tosset eller blot institutionaliseret, så velkommen i Gøgereden!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 24. aug 2018
Add to Calendar