ONSDAG 19. MAJ 2021 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 160KR

EKSTRAKONCERT

SELINA GIN

Som energisk frontperson i den nyligt opløste trio Nelson Can har Selina Gin opnået næsten ikonlignende status på den hjemlige indierockscene. Nu er hun sprunget ud som solist, og kan opleves i et intimt set på Loppen onsdag d. 19. maj!

Det kom lidt som et chok, da Nelson Can – oven på udgivelsen af bandets særdeles anmelderroste andet album og udsigt til deres største headliner-koncerter - trak stikket i januar 2020. Det forventede tomrum efter bruddet blev dog hurtigt skiftet ud med håbefulde forventninger til forsanger Selina Gin, der et par måneder forinden havde varmet op for mægtige og melankolske The National i Royal Arena.

Som soloartist bevæger hun sig i sine produktioner og sangskrivning mellem fængende popmelodier og melankolske lydlandskaber, hvor hendes kamæleon-agtige stemme får nyt liv, når den det ene øjeblik er skrøbelig og porøs, og det næste besidder en aggressivitet som en orkan.

Det er en helt speciel aura, der omgiver Selina Gin, og selvom det endnu ikke er blevet til nogen officielle udgivelser, kunne hun opleves live under en onlinekoncert på Heartland Festivalens Prxjects Stage i maj sidste år. En optræden som GAFFA var særdeles begejstrede for:

"Det er simpelthen en ekstremt alsidig og dramatisk stemme … hun går lige til kanten uden at overdrive, og jeg har svært ved at finde sammenligninger. Amerikanske Chelsea Wolfe måske? Det er i hvert fald verdensklasse” - Ole Rosenstand Svidt, GAFFA (5/6

Når Selina Gin gæster Loppen d. 19. maj, bliver det i et intimt setup, hvor alle elektroniske elementer er skåret fra, og kun sangenes og stemmens fundament står tilbage.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 19. maj 2021
Add to Calendar