TIRSDAG 24. OKT 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 90KR

SHAME(UK)

LESS WIN

De brandvarme postpunk-ynglinge Shame gæster København til efteråret

Verden er heldigvis ikke løbet tør for unge bands, der kanaliserer deres aggressioner og frustrationer ned i en ilter og beskidt hjerteblodsguitarrock. Præcis sådan et band er britiske Shame. De spiller så man taber kæben på gulvet ved første møde. Deres musik er noget man slår sig på. For kvintetten er den et samlingspunkt, hvor de fem tidligere skolekammerater får afløb for adrenalin og indebrændt anarki. En lynafleder.

Trods det purunge London-band kun har udsendt en håndfuld sange, så tvang ynglingene publikum på Roskildes Pavilion-scene i knæ med deres intense optræden på årets festival. Til efteråret står København for tur, når femkløveret gæster Loppen d. 24. oktober.

Medlemmerne er alle under 20 år. Slænget spiller snerrende gør-det-selv-postpunk med en fandenivoldsk og ærkebritisk vi-giver-ikke-en-fuck-attitude. Forsanger Charlie Steens snøvlende vokal vækker minder om gnavpotten Mark E. Smith fra legendariske The Fall. Ligesom disse forbilleder, formår Shame at forene den kontrære postpunk-stil med en solid sans for den gode melodi. Den brandvarme kvintet har netop skrevet kontrakt med det kvalitetsbevidste selskab Dead Oceans (Slowdive, Kevin Morby, Destroyer m.fl.).

Selvom Shame endnu er grønne, har de allerede opbygget et ry som et af de mest medrivende livebands på Londons musikscene lige nu. Deres show er rå energiudladninger. Og bandet bliver løbende bedre og vildere. I fjor rev de Glastonbury-publikummet rundt og de har for nylig headlinet en tour i Storbritannien, så det er et ungt og selvsikkert band i forrygende liveform, der indtager scenen på Loppen til efteråret.

Shame kan meget vel blive the next big thing. Koncerten her er en unik chance for at opleve dem i intime rammer.

SUPPORT:

Danske Less Win kommer og spiller support denne aften. Less Win spiller no-wave, jazz- og postpunk-influeret rockmusik. Kantet guitar, distorted bas, hårdslående trommer og kontrastfyldte dobbeltvokaler dominerer lydbilledet. Denne sammensmeltning af lyde tilføjer et drømmende element til selv deres tungest tracks. Melodier skinner ud af skyggerne i Less Wins musikalske univers, selv når de er allermest mørke.  

 

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 24. okt 2017
Add to Calendar