SØNDAG 27. OKT 2019 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 160KR

SHEER MAG(US)

smash!bang!pow! og Loppen præsenterer:

SHEER MAG (US)

Var du heldig at fange Philly-bandet Sheer Mag, da de besøgte Loppen for to år siden? Så har vi gode nyheder. Sheer Mag, med den seje Tina Halladay i front, vender tilbage til oktober og medbringer deres moderne punk-rock med referencer til 70'ernes punkscene. Vi. Er. Klar!

Siden 2014 har Philly-punkbandet Sheer Mag stået skarpt i det amerikanske punklandskab. Med udgivelsen af deres EP I, strøg de hurtigt ind på diverse hitlister, som fx Rolling Stone Magazines ’10 New Artists You Need To Know’.

Ironisk er dét, der gør musikken så særlig, at den lyder så velkendt. Med en blanding af 70’ernes arenarock, powerpop og punk, minder Sheer Mags sange os om den musik, vi eller vores forældre lyttede til, da vi voksede op.

På deres debutalbum fra 2017 Need to Feel Your Love, transporterer bandets frontkvinde Tina Halladay sig tilbage til 1969s Stonewall Riots og hylder White Rose-aktivisten Sophie Scholl. På skrift kan det lyde som noget af en mundfuld, men i samspil med guitaristen Matt Palmer, guitaristen Kyle Seely og bassisten Hart Seely bliver sangene fængende og riffladet rallysange, man ikke kan stå stille til.

I år vender bandet tilbage med deres anden udgivelse A Distant Call. De skriver stadig sange om amerikanske, politiske emner, men denne gang er sangene blevet en tand mere personlige. Mange af sangene på det nye album tager udgangspunkt i en kvinde, der minder om Halladay selv, som står i et særligt sårbart tidspunkt i hendes liv, hvor hun har mistet sit job, sin kæreste og sin far.

“We’ve been waiting to write these songs since we started the band and we were able to take these experiences and build a story out of them,” fortæller Halladay. A Distant Call er et hårdt og personligt album fra bandet, men pakket ind i den slikkede heavy-powerpop, som vi elsker dem for.

Vær klar på en heftig omgang 70'er glampunk, når Sheer Mag står klar på Loppens scene til oktober!

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 27. okt 2019
Add to Calendar