TORSDAG 16. MAR 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 70KR

SHERPA

MOSES: "ANDREAS"

MOLINA

SHERPA

 

 

"Sherpa er mørke og melankoIi sat på stor popmusik. I over et år har bandet arbejdet på at forme musikken og er nu klar til at løfte sløret for projektet. Deres sang Fornever er allerede blevet spillet på P3 og 2017 ligger for deres fødder. Musikalsk er intet overladt til tilfældighederne og sangene har en kompromisløshed, der giver én følelsen af, at der er noget på spil. Og med tekster, der tager fat i forbudt kærlighed og tabte øjeblikke sætter Sherpa spørgsmålstegn ved den lykkelige kærlighed. Bandet består af den erfarne producer Tore Nissen (Oh Land, The Storm) og den talentfulde sanger Carsten Sherpa."

 

MOSES: "ANDREAS

 

Bag kunstnernavnet Moses: ”Andreas” finder man sangskriver og vokalist Andreas Odbjerg og lyddesigner og producer Moses Fiellau. Sammen har de skabt elektronisk funderet R&B pop, hvor Andreas intense og fængende vokal samt jordnære tekster, er omdrejningspunktet for Moses Fiellaus intelligente produktioner. De har udgivet to EP’er og en håndfuld singler, hvor nærhed, venskab og kærlighed gennemsyrer duoens verden. Moses: ”Andreas” fortæller dig alt det du egentlig godt ved, men ikke nødvendigvis kan gøre for eller nødvendigvis behøver at ændre på

 

MOLINA  

 

 

Molina trækker inspiration fra slutningen af ​​70'ernes synth scene og blander det med intuitive og finurlige popmelodier indeni den klassiske pop formular. Musikken fra den 24 årige Rebecca Molina tager dig til en drømmende, atmosfærisk verden, domineret af levende, industrielle trommer. Hun skriver og producerer musik og musikvideoer selv og forsøger at holde en holistisk tilgang gennem hele sin skabelse af kunst. Soundvenue udnævnte hurtigt Molina som et af ​​de breakene navne i 2017 på grund af hendes succesfulde danse-venlige og melodiske single "Salvation".

 


 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 16. mar 2017
Add to Calendar