ONSDAG 20. MAJ 2020 - KL 20.30
ENTRÉ: 120KR

KONCERTEN ER AFLYST!

SHOW ME THE BODY(US)

NEXØ(DK)

OBS! Koncerten er desværre aflyst. Billetter vil bliver refunderet via Tikkio.

Den amerikanske hardcore punktrio Show Me The Body udgav i marts måned deres mest kritikerroste album til dato Dog Whistle. Bandet, som har skabt deres karakteristiske punklyd med inspiration fra hiphop, noiserock og sludge metal, er lige nu på en større amerikansk turne med kammeraterne i Health og Daughters. Men den 20. maj kan vi endelig byde velkommen til New Yorks hårdeste punks på Loppen!

Show Me The Body blev dannet i 2009 og består af Julian Cashwan Pratt (banjo og vokal), Harlan Steed (bas) og Gabriel Millman (trommer). Noah Cohen-Corbett (nuværende trommeslager) tiltrådte bandet i 2014. Deres unikke lyd er stærkt påvirket, både lydmæssigt og i attitude, af byen, der opdrættede dem: New York. Bandet har været i front for byens undergrundsscene siden udgivelsen af ​​deres EP Yellow Kidney i 2014. I løbet af de efterfølgende år etablerede Show Me The Body sig, som et af de mest spændende bands i byen gennem deres vilde liveshow og karakteristiske soniske lyd.

Dog Whistle, Show Me The Body's mest kritikerroste arbejde hidtil, er tungt og ærligt. Albummet er produceret af Chris Coady, Show Me The Body og Gabriel Millman (original trommeslager og nuværende producer). Dog Whistle blev skrevet i Long Island City i Queens og blev optaget i Los Angeles, Californien i sommeren 2018. Albummet blev udgivet den 29. marts 2019 og følger Show Me The Bodys debutalbum Body War.

Show Me The Body har brugt de sidste par år på at opbygge et samfund af ligesindede kunstnere og kreative samarbejdspartnere kaldet Corpus. Den første Corpus-udgivelse var et eponymt mixtape i samarbejde med Denzel Curry, Prinsesse Nokia, Eartheater, Moor Mother med flere. Corpus har også udgivet projekter fra Trippjones, Dreamcrusher og Dog Breath. For nyligt turnerede Show Me The Body med Code Orange og King Krule, og de er i øjeblikket på en stor amerikansk turne med Health og Daughters. Oplev dem på Loppen den 20. maj.

Support: NEXØ
NEXØ er et eksplosivt punkband fra København. Den hårdtslående kvartet blev grundlagt i kølvandet på valget af Donald Trump, og er skabt af lige dele revolutionær indignation og apatisk frustration over verdens tilstand.

Musikken er hurtig og aggressiv – en ugudelig alliance mellem 80'ernes hardcore og punkrock fra det 21. århundrede – og deres koncerter er som en knytnæve af rå energi. Deres debutalbum New Normal blev udgivet i august sidste år til stor kritikerros og bandet har turneret Europa tyndt. Til maj står de klar til at indtage scenen sammen med Show Me The Body. Så gør jer klar til en omgang knivskarpe kompositioner, selvsikker energi og tekster med politisk kant.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 20. maj 2020
Add to Calendar