ONSDAG 24. MAJ 2017 - KL 20.30
ENTRÉ: 130KR

SKAMMENS VOGN

ORCAS

LORTE GIFLERNE

SKAMMENS VOGN

Skammens Vogn blev til i 2006 da musikerne Jakob Millung og Oliver Hoiness bad deres ven, Nikolaj Zeuthen, lave nogle sange. Nikolaj havde aldrig prøvet det før, og vidste ikke meget om musik, men netop det tændte Jakob og Oliver på. De havde lyst til at arbejde med noget originalt og med forhindringer. En filosof med mastergrad fra Cambridge og ph.d.-grad fra København blev revet ud af sin lovende karrriere til et tvivlsomt liv med underbetalte livejobs og autoharpe...

I løbet af tre plader voksede bandet sig større, og i 2014 hittede de med sangen "Kender du det" og spillede Roskilde, Spot, Jelling og også Louisianas litteraturfestival. Skammens Vogn er musik og tekster med hjerne, hjerte og nosser der kan begå sig hvor som helst. Deres 4. album Sukaley! er netop færdiggjort og udkom 3. marts på pladeselskabet Tambourhinoceros. Det er blevet til ti sange om kærlighed, forvirring og længsel. En dansabel selvhjælpsbog til det nye årtusind.

Bandets live setup er Nikolaj Zeuthen, Oliver Hoiness, Jakob Millung, Nicklas Sørensen (Papir), Anders Wallin og Mathilde Zeuthen.

 

ORCAS

Oscar Lundsteen og Magnus Knudsen er brødre, men udover den samme mor og flere års koncerterfaring, med henholdsvis Danghera og De Høje Hæle m. fl., har de også kærligheden til de sidste snart 100 års rockhistorie tilfælles; fra støvet deltablues til r'n'b og kæk, hvid rock'n'roll; over atlanten, til London og Liverpool, ud i en garage i en forstad til en større dansk provinsby og tilbage til playboy mansions bonede gulve.

De to brødre har nu, i fællesskab med to ligesindede artsfæller, dannet orkestret Orcas. Orcas er et af de friskeste skud på den københavnske musikscenes knopskydende stamme og hvis du synes musikken lyder, som et skrig fra en svunden tid, hvor tågerne var tykkere og drømmene uendelige, skal du ikke lade dig hverken skræmme eller narre; Orcas har noget på hjerte og er meget mere end blot et simpelt forsøg på, at plagiere din far eller din bedstemors gamle idoler.
Bandets fire medlemmer er dygtige, seriøse og legesyge musikere med hang og trang til den gode melodi og det fede riff og vil med tydelig glæde sprede den musikalske rockbølge ud over det ganske land. Musikken er dansabel, dynamisk og fuld af energi. Det er lyden af et steady rockbeat fra en gulvtam, en træbas og et pumpende orgel, der blander sig og går i eet med en frydefuld, tre-stemmig vokalharmoni. Hele herligheden bliver, med jævne mellemrum, enten brutalt skåret over eller subtilt suppleret af en skarp og indebrændt guitarsolo og man ved snart ikke, om man skal grine eller græde, eller råbe pigtråd og skrige.
I Orcas springer Oscar Lundsteen, som nogen vil kende fra utallige livekoncerter med surfbandet Danghera, ud som sanger og beatpoet; med tekster om kolde toiletter, våde cigaretter og tunge sten i rygsækken. Med en skarp observans og et godt blik for detaljen og kyndig assistance fra resten af bandmedlemmerne, bliver der berettet, på moderne dansk, fra unge menneskers liv og skæve tanker; om at vokse op og være til, lige nu og her, med alt hvad det indebærer og altid med musikken, som et trygt og sikkert sted at flygte hen; som et fælles helle. Orcas er dansksproget beatrock anno 2017 og de er kommet for at tage dig med, langt ud, for at danse hvor du ikke kan bunde.

 

LORTE GIFLERNE

En varm chokoladecroissant er noget af det lækreste du kan tænke dig, ik'

Så forestil dig, at du ikke har spist i 24 timer. 

Du vågner og din kæreste står med en bakke med den lækreste morgenmad.

Der er varm kaffe, smoothie, græsk yoghurt og en lun croissant, med noget indeni. Det ligner chokolade.

Du bider i den…

 

5 piger mellem 9-12 år har det seneste års tid spillet i band på Vesterbro og har  fået undervisning af Tikki Hasseriis, Jaleh Negari og Sofie Birch. Den 24. maj på Loppen spiller Lortegiflerne for første gang for et publikum.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 24. maj 2017
Add to Calendar