FREDAG 03. NOV 2017 - KL 21.00
ENTRÉ: 180KR

THE SKATALITES(JA)

NAPOLEON SOLO

Jamaicanske The Skatalites startede i 1964. Bandet var så populært at en af deres allerførste øvere blev til en koncert. Folk stimlede simpelthen sammen foran det venue hvor de skulle øve, og til sidst besluttede bandet sig for at tage entré og lukke folk ind. The Skatalites bestod dengang af en sammensætning af nogle af de allermest populære musikere fra Jamaica, sammensmeltet udfra andre konstellationer.

Sidenhen er The Skatalites gået i opløsning og gendannet igen og flere af de originale medlemmer er skiftet ud med nyere kræfter. I over 50 år nu, har bandet turneret med gamle og nye medlemmer og altid med en fantastisk energi som smitter helt ud i de mørkeste hjørner af klubberne.

Support:

Det gennemgående træk for Napoleon Solo er ska med stærke elementer af britisk 2-tone og northern soul – kombineret med en meget livlig og pågående sceneoptræden, der har været med til at skabe en ekstrem trofast fanskare. Bandet blev dannet i 84' og har en lang karriere bag sig i den københavnske undergrund. De turnerede flittigt i både Danmark, Tyskland, og England i mange år, indtil de gik i opløsning i 1999. 10 år senere i 2009, blev bandet samlet igen, hvilket blev starten på Napoleon Solo's andet liv. De er til med på vej med helt nyt album, som ventes at udkomme i februar 2018.

 

På alle måder en legendarisk aften i vente!

 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 03. nov 2017
Add to Calendar