FREDAG 17. SEP 2021 - KL 21.00
GRATIS

SKYGGESIDEN

PRE-RELEASE (FRI ENTRE)

Fredag den 17. september er SkyggeSiden tilbage på Loppen og inviterer til pre-release på sit nye album, Skygge Siden 84. Med sig på scenen har hun flere kampklare kapaciteter fra den danske hip hop-undergrund, så det bliver uden tvivl en fest.

Med et barndomsbillede på coveret skriver SkyggeSiden sig ind i en hip hop-tradition, som er etableret af giganter som Nas og Common m.fl. Men hvad betyder det? For SkyggeSiden er det en invitation ind i et meget personligt univers, der er defineret af en jernvilje til at ville selv – en insisteren på at producere og skabe musik på sine egne præmisser, helt grundlæggende.

Skygge Siden 84 er et 100 % selvstændigt projekt, hvor alle tekster, vokalarrangementer og produktioner er SkyggeSidens eget værk. Albummet er blevet til i en intens 8-måneders proces, hvor det færdige produkt sætter en tyk streg under den udvikling, SkyggeSiden har gennemgået og de skills, hun har oparbejdet som producer og skærpet som rapper.

Skygge Siden 84 er et solidt og meget sammenhængende album, der appellerer både til gamle og nye SkyggeSiden-fans. Hun er kommet langt siden Tipsy, men attituden fra "G.M.F.N.D.S." er uændret: SkyggeSiden kræver sin ret og siger sin uforbeholdne mening!

Kan man være real, hvis man ikke selv skriver sine tekster? SkyggeSiden er ikke i tvivl. Hun har ukuelige holdninger til sit håndværk.

Line up - DJ KCL, Mismarie, SKUDAAR, GROTTEN, Particle man, DJ Cars10. Aftenen hostes af KNOW THE LEDGE.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 17. sep 2021
Add to Calendar